MJbike Aprilia sr70 street '07 lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MJbike, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
    Re: MJbike Aprilia sr70 street

Alu pehme materjal,tee suuremad keermed,lihtne teha.

2. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36

Müügileping jäta koju, lähed sinna ja ütled et pole midagi. Ta annab sulle paberi ja sa kirjutad pmst seletuskirja kust said ja lõppu kirjutad et seaduslikult ostsid ja et pole mingit teemat sellega jne ja allkiri paned lõppu. Kui oled alla 18 on vaja sinu seaduslik esindaja kaasa võtta. Mul oli samuti kaks müügilepingut, aga ei olnud algset ostutsekki ja pidin ikka selle seletuse kirjutama, lahtrid olid täidetud, pastakaga ja allkirjad ilusti all. Muidu registri märgi lahter võibki tühjaks jääda.
    Ja seda pannakse suht kindlalt tähele, et ta alaealine ja see ei sobi.
    Kui sul aku peal siis töötavad ainult suunad ja pidurituli, kui mootori ei tööta. Kui midagi toptuunid võid teised tuled ka põlema saada aga vaevalt sellel mõttet on.

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Samas need kes känud on rääkisid et isegi mootorit tööle ei pannud, mis moodi nende tulesid siis kontrolliti :roll: ? Mis ma kirjutan sinna et ostsin APst we? Kui nad sinna kontrollima lähvad? Muidu kui keegi läheb veel arvele võtma juunis siis öelgu, löön ka kampa.

4. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36

Seda pole väitnud, et nad midagi kontrollivad, lihtsalt vastasin su küsimusele :D. Kui sul välimuselt asi ikka veits korralikumja komplektne välja näeb siis võid proovida praegu ka võtta jah. No selle kohta võid uurida vanade omanikude käest, kui targemaks ei saa siis ma usun, et kirjandeid oled eesti keeles kirjutanud küll.

5. >K<

>K< New Member

971
    0
    0

"kasutajanimi, rolleri mark, aasta"

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

siin pooltel on puudu see.

7. matu003

matu003 Active Member

1,112
    0
    36

huii ongi pooltel puudu,hetkel üht lk vaadates jäi silma mingi 4 söidukit vms millel aasta puudu(+-paartükki),enamustel siiski olemas,niiet ole hea ja pane aasta kh,pole ju raske,vöimis?

8. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

see eest on kasutaja asemel nimi jms.

9. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    Re: MJbike Aprilia sr70 street 07

ega sa erand ka ei ole

10. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

pakkuge korraliku esi kondlit, 21 mm karpat, led taga tulesid. Väike LOLL küsimus, kui ostan karpa uuena siis gaasi siibrit ja toorest kaasa ei tule?

11. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36

Peaks ikka olema.

12. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Siiber jne tuleb ikka kaasa, mõnel karpal toorest ei tule.

13. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

tahaks käest kätte aga kui teed detailsed pildid ja pakkid ära nii et postis piiks ei lähe on mõeldav.
    Muidu teemasse kah et pühp või esmasp viin blocki falconi kätte ja pordib asja ära. Tänud zone.

14. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

väike update, sai ostetud camexist sõrmelaager, tihendi komplekt ja reduktori õli(võite öelda palju läheb). Nv siis masina juurde tegutsema.

15. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

sai siis istmebox koos paakidega raami külge säittitud ja selgus et on kadunud paar kondlit nii, et pakkuge iste ees olevad nn. kopsikut vms, spidokondlit neid oleks hädasti vaja, muidu võib ka korraliku esikondlit ning põhja kondlit pakkuda. Blocki tõin kah linna nii et homme arvatavasti on see falconi käes. Muidu kui siin mõni targem elektrik siis kui mul 2x20 w ja 2x pluss ja vastavalt 2x miinus, siis kui ma panen kaks + ja kaks miinust ja viskan need kahe klemmi peale(nelja asemel) kas ta siis toidab mulle 2x20 w asemel ühe 40 w ära?

16. PedakROX

PedakROX Active Member

1,014
    0
    36

lülita telefon sisse :|

17. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

sees on, muide see ka et ma unustasin ju sulle gaasi siibri anda, et kas sul eelmise karpa oma sobis sinna we? Mul seda nkn vaja pole võin ära tuua.

18. Z0ne

6,380
    1
    38

Kui mõtled mähistelt, siis niigi tuleb üks juhe, mis jaguneb kaheks. Võid ainult ühe + ja ühe - panna 40w'sele, ikka toidab kahe jagu. Iseasi aga kas tulekorpused hakkavad sulama või mitte, kuna pole mõeldud kasutama nii kõva pirni.

19. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

No ta tulebki ja jaguneb kaheks miinuseks ja plussiks kas ta siis ei jaga tulevat 40w pooleks kahele pirnile? arvad et toidab 2x 40 w ära, mõeldud on ju 20 w? Ma ei usu et 40wga sulab.

20. Z0ne

6,380
    1
    38

2x 40 ei toida, mingi 60w peaks tegema mähis. Aga minu jutu mõte oli selles, et sa ei pea ühele pirnile kõiki juhtmeid taha ühendama, ühest plussist ning ühest miinusest täiesti piisab. Teised jäta lihtsalt lahtiseks.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte