MJbike Aprilia sr70 street '07 lukku

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MJbike, Märts 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Re: MJbike Aprilia sr70 street 07 MÜÜA

.

E: Taurile, panin märgi maha :D

2. TauriTauri

TauriTauri Active Member

1,864
    0
    36

mõtekas oled

3. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Nii museas et inspiratsiooni sain siit viewtopic.php?f=19&t=22375&start=915 olid ajad.... ja bacaniast helistati, reedel loodan rahule jääda.

4. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Täna käisin järel ja tundub enamvähem kuid kahjuks mitte see mida näha tahtsin, aga eks näis.

5. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Pole ammu midagi kirjutanud, asjad nii kaugel, et kondlid on kevini k2es aga suutsin osad kondlid maha j2tta loodetavasti j2rgmine n2dal saab ylej22nud 2ra anda ja muidu m6tlen esitule yle, selge see, et see pask ei n2ita ja on vist 2 varianti kuidas parandada, kas v6tta esiklaas eest v6i nagu username tegi, luubid eest? Aga otsustasin et ette tulevad ymber luupide led ringid ja kui annab siis esitule 22rtesse USA stiilis kollased led kolmnurgad.

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
  7. Maun0

Maun0 Member

988
    0
    16
  8. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36
  9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
  10. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

ja ää loodan et need kollased ledid ilusad jäävad.

11. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

No nii paksud. Pmts vahepeal on parjat nalja saanud selle värvimisega(praegu nutan arvutades palju ma ainult värvimisse alla pannud olen). Andsin kevynile teha kes pole ise maaler ja siis värviti mulle "üli hästi" ära, et tellisin kõik valged kondlid aga lisana sain värvi voolamisel tekkinud järvekesed kondlitele. Palusin asja ümber teha ja väidetavalt maaler ütles, et ta ei oska paremini teha :lol: , sain täna osad siis eriti anaali läinud kondlid tagasi ja jällegi lisadega see kord kriimude näol. Veel nii palju et ostsin uue esitulukese ja nüüd sellega tükk tegemist. Osad kondlid teen siis üle ja kuna mul aega absull ei ole siis tõenäoliselt on nii, et kevadeks saavad hädavajalikud asjad valmis ehk kondlid ja esituli ja mootor ning veljed ja istmed jäävad suveks. Loodan et avamiseks on asi valmis.

12. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

ostsin minifreesi täna, varsti tuleb sumpa, hetkel valin pakkumiste vahel ja vänt. Värvitöödega alustab homme ja loodab paari nädala jooksul kondlikesed ära teha.

13. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

Huvitav värk selle "kevyn-i" värvimistega, mõned kiidavad jubedalt ja olen ise ka näinud et korralikud tööd, ning mõned kiruvad jubedalt et jookseb ja apelsin ja mida kõike veel. Ei saagi aru siis lõpuks kas hea koht või halb. :D

14. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Nii kuidas juhtub, mul on olnud 2 kogemust, üks oli väga ilusa tulemusega(street punaseks), teine oli aga võrreldes esimesega väga kehv(street oranziks).

15. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Ei tea, aga ma täpsustaks, et kevyn ainult mängib tarka, ise ta ei värvi ka. Ütlesin talle, et Zoneil väidetavalt sittakanti lakki peal, kriimud tulevad kergelt, ära mulle nii tee ja tüüp ütles et Zone ei jaga munnigi. Siis hiljem, väitis mulle, et rolleri puhul POLE VAJA PÜSTOLIT SEADISTADA. Mul oma kogemus värvimisega ja esikondlit värvida vihku vahepeal horizontaalseks seadistamata mul ei õnnestunud.

16. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

Täna veeres vänt kohale, vanaomaniku pilt.

17. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Stock?

18. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

yep, tegelt päris kurb on, et stock masinaga pean ringi kärutama kuni ära ostetakse, tahaks ikka powerit. Aga kui hästi läheb, siis ostan siimu sx 8)

19. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

nii amordid madaldatud, vario kaas veitsa moditud ja nüüd ei hõõru vänt vastu kaast. Üritasin silku korda teha aga sumpa kinnitus oli nii anaalis nii et kui kellgil on korraliku stock silkut pakkuda siis ps. pea ja kolbi ei pea olema. Kui odavalt saab siis sobib ka sport pro silku komplekt.

20. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Kaant*
    Muidu igasugustest sportklassi silindritest oled loobunud,(malossi sport,polini sport ja taolised) et eelistad Sport Pro-d?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte