MMA Beta Ark 70 58#

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MMA, Märts 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Re: MMA Beta Ark 70 Võistlusmasin

seda vist tulebki teha, sest kuradima see nn düüsi jalg see vabsee mõraneb seest, settekarbi tihend ma ei tea mis ime väega on tõesti välja veninud oeh see karbuss sellist peavalu tekitanud ja pidurdanud progressi, siiber tekib juba ..

2. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36

Tuttav tunne, endal praegu sama probleem siduritega, algul pidi tulema 107mm delta clutch hiljem tuli välja ,et sobib hoopis keeway/cpi mootorile. Nüüd sai ostetud niiöelda stage6 torque controller aga kui läksin postile järgi selgus hoopis ,et tegu stage6 sport pro siduriga.

Selline asi ajab küll veidi masendusse.

3. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

vahepeal siis jälle

selline oli õli amortides ..

mu ajutine TUUNING GARAGE SIIS!!

4. Stokez

Stokez New Member

156
    0
    0

when you see it.. :roll:

5. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

Vai vitto, kuidas tahaks seda amorti..... :oops:

6. cpiaragon

cpiaragon Member

271
    0
    16

Sander aga kuidas siis mina saan oma asja k2tte ? msnis sind ei n2e ... telefoni ka ei v6ta vastu... ega see ple ju p2ris viisakas... ei taha sulle siia kirjutada et teised hakkasid m6tlema midagi halba, aga no aasta juba l2binud... kaua v6ib ? :eek: ei viitsi siia kirjutada aga ple midagi teha kui ei vasta PSis ja msnis ka ei kirjuta ...

7. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

denis ma väga palju msnis muidu sa ei oska mind otsida lihtsalt listis mul selline tunne .. :D

8. cpiaragon

cpiaragon Member

271
    0
    16

:lol:

9. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

noni täna siis tehtud esimesed nö sõidud mis on sõidumoodi, sai aetud tänavale, et sõita parklasse kus painutada ja siis avastasin et tipp on kuidagi lahja 90 tuleb suure painutamise peale ära ja survekas on vässu ja see kuradima hiina twh siduri viskan ka kaarega võssa, võtab s6 siduri ligi vast, sest praegu kisab rohkem kui asi väärt on..

Aga sai tehtud mõned ringid kuid iga ringiga hakkas masin aina rohkem jurama vahele jätma kohati ja mingi jura ei saanud aru mõtlesin, et teen veel mõne painutamise kuid peale küti valamist enam käima ei lähe teeb prrprrprrprrr ei tööta ilgelt selline tunne oli, et jätaks vahele, jurasin seal juhtmetega vägakaua ca 2h`d niiet närv oli vägamust siis lõpuks HR IANi soovitusega vaatasin karbussi üle ja keerasin karbussi settekarbilt põhja alt ära ja koos sellega kukkus ka ära düüs, mis te arvate kui närvis ma olin ah ? ühesõnaga sain tööle ja polnud enam ühtegi vahelejätmist ja töötas jällegi hästi va arvatud see, et see sidur läbi libiseb
    Ja kindlasti ei jätaks mainimata ka stokez-i moraalset tuge jointidega! :)
    aga see väike video siis mis tegime, ja täpselt niipalju sõita saigi palju siin videos, vb paar ringi rohkem aga jah väga kesiseks jäi seekord :-x :-x Homme jälle ja siis saab suuremat tagasikaja, praegu õpin tundma masinat ja käitumisi ja piire ja kindlalt õpin olema natukene enesekindlam! Et ärge sõidutaktikast selle video kohta midagi rääkige sest lihtsalt rapsisin seal, ei sisenenud kurvi nii kuis peab, kindlasti tuleb rohkem videosi kui asi paremini käpas seega nautige siis samapalju v vähemalt poolt nii palju kui mina nautisin masina roolis olles :)!

http://www.youtube.com/watch?v=Ht8V8PiV ... e=youtu.be

JÄRGMISTE UUENDUSTENI!

10. ian

ian New Member

640
    0
    0

Toptuuner teadis kohe milles asi 8)

11. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38

:lol: :lol: :lol: , ian, klapilehed? :p

12. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Esipiduri suppordi oled saanud?
    Aeroxi oma istub ka muidu,uurisin natuke.

13. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

mis su cebari jäänustest sai, vedelevad ikka veel kuskil või ärisid maha ja loobusid?

14. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36

Betale küll ei istu!

15. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36

Sa mainisid,et Runneri oma istub.Mul runneri oma neosel peal,istub 1:1 ning aeroxi hargile istus ka 1:1.

16. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

cebra areneb ka vaikselt 8)

aga roxi oma ei istu kindlasti, ise ka proovinud ja ütlen 100% et ei sobi ja kristo ma ei tea mis hark sul seal all siis oli :roll:

täna ei saanud kordagi näppida masinat aga nüüd tuleb ette võtta vist öö tuuning ja kõik piduri poldid ära stopperdada seibid alla visata, ja palju muud :) ja tuuning saab aset leidma väga tabus kohas minujaoks! :lol:

17. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0

joujoujou , hetkel Hr.Veskiga tuuning käib tema tuuning garages (korteris) ja tuunimine käib täies hooos :lol: :p

18. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36

Bena aurude all? :lol:

19. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0

Võistlusmasinad ei leki peast ja persest :p

20. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Re: MMA Beta Ark 70 * Teekond võistlustele*

noni viimased viimistlused voodikõrval :lol:

ja varsti veermiku süsteemi mõningad uuendused! 8) o 8) v 8) e 8) r 8) s 8) i 8) z 8) e 8)

ja esimeses postis upid mis olnud kõik

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte