MMA Beta Ark 70 58#

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MMA, Märts 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ko_boy

Ko_boy New Member

356
    0
    0
    Kahju, et kuidagi vaatama tulla ei saa:S
    (plz tehke keegi vid-e)

2. try all

try all New Member

821
    0
    0
    mis kell see möll lõppeb? krt tahaks ka tulla , aga homme 12-3 ni esmaabi koolitus:S

3. cpiaragon

cpiaragon Member

271
    0
    16
    Tulen ka oma masinaga aga ainult vaatama :) 8) :roll:

4. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Palun filmige keegi tervet sõitu ja laadige nt. youtube'i üles.
    Edu sulle Sander !

5. raix96

raix96 Member

421
    0
    16
    Sandril ei läinud kõigeparemini kuid ta üritas vähemalt. :|

6. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    räägin ära siis asjad...

asi algas hommikul 7 aeg läksime motohobisse kuulen midagi kliriseb vaatan kurat kiigekinnitus raamiküljest lahti pm see kiirelt kinni keevitada, niisiis kõik oli jälle ok värk onju.

Oli esimene vabatreening algus oli hea, olin kiire kurvid tulid hästi kuid siis läks gaasitross puru....

niisiis oli kvalifikatsioon kõik oli jällle supper tulid head ajad tundsin ise ka et läheb hästi mõtlesin, et pingutan veel kõvemini aga siis panin suht kõva prantsaka maha niiet, veljepolt oli nagu kapsaraud ja ka gondlid jne said kõva mataka, peale seda läks asi hulluks ära kätte, tegin oma ringid ära läksin boxi tuur ja elavpõrgu kry, ian, ollu, padi, streetbuzz möllud aitasid ehitada kiirelt kiirelt, et teine esimeseks sõiduks valmis saaks kõik oli jälle timm, panin igaksjuhuks veel raskemad rullid, et tipp oli kuidagi kusine, ja siis ma ei taha rääkidagi enam. pm peale 2 sõitu sain disklafi ja masin jooksis boxi teepeal kokku ja veel paljumuud nussi .. :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Pm see suur kukkumine lõhkus kuskil midagi ära. ja tekkis suur jama kuskile, kuid omaklassis olin peale kvalifikatsiooni ringe ajaliselt teine hansu järel ja olid suured ootused..

Kuid vigadest õpitakse, sain esimese suure kogemuse kätte motomaailmast olen rahul ja sellest sõltuvuses. Kindlasti olen kohal lätis betaga mis on kiirem kui varem, tuleb uus süda seniks uuendusteni !

õppima pean veel tervet rada kasutama! Aga suured õnnesoovid siis Sandrile jogiga ja isegi võib öelda, et streebuzzile kes mõlemad lõpetasid auväärse 3nda kohaga. Ja rääkides veel sellest, lätlased on tasemel! Kutt oli slideriga kõik r/t esimordid jutud tipp tehnika!! ja pani kinni ära, rääkisin sandriga, kommenteeris, et vend on vägakiire vägakiire, sirgetel tuli järgi kuid kurvides ei saanud vastu .. Kuid sedaenam põhjust pingutada, et kuuevarbalistele koht kätte näidata!

mma out

seniks headpäeva ja tänud toetajatele ja kuttidele kes aitasid täna !!!!!!!!

7. try all

try all New Member

821
    0
    0
    keegi videosid tegi?

8. raix96

raix96 Member

421
    0
    16
    Ma vaatasin jah et sul oli vahepeallenks kuidagi kõver :p

9. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Tubli oled! Vähemalt üritasid ja andsid nii endast kui masinast parima.

10. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    Parandan sind , sandrer ja karlo said mõlemad teise koha !! Sander Veski sai esimese koha (Tagant poolt).

11. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Oi kurja, Aga, kuna pill laiali ?
    Aga tubli ikkag! :)
    Endal pill peaaegu valmis, karpa veel vaja timmida...
    Oleks eile nolifenud ja kuskilt litsentsi saanud, oleks täna stardis olnud. :d

12. audikas

audikas Member

215
    0
    16
    tegijal ikka juhtub. :p
    Mille eest disklahv tuli?
    aga edu edaspidiseks :p

13. SiimK

SiimK New Member

787
    0
    0
    v2ga hästi püsisid kannul ju, tubli ja julge oled , et sellise asja ära tegid:D respekt! 8)

14. Ko_boy

Ko_boy New Member

356
    0
    0
    ei tubli aga keegi video tegi ja mille eest disklaf?

15. Vilts.

Vilts. Member

238
    0
    16
    Jah tõesti, tegelikult arvestades olusid mis ilmnesid päeva jooksul olid sa ikka väga tubli!

16. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Alati saab osta kohapealt ühekordse litsentsi!

17. snr

snr New Member

925
    0
    0
    Nojamh, vähemalt tean seda nüüd.
    Muidu, me ei oleks nkn täna jõudnud võistlema, sest me oleks pidanud siis pimedas keevitama ja timmima hakkama pilli... :d

18. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Esimene võistluskogemus oli supper, seltskond kes liikus oli samuti supper, tänan veelkord motohobi eriti Antit ja kutte kes boxis aitasid asju ajada ja hansu papsi kes jagas õpetussõnus ja kindlasti ei jätaks mainimata MC39 panust meie tiimi, tänud !! ja üldiselelt olen rahul asjaga ja tõesti see võistlus näitas palju mul veel on areneda tehnilise poolepealt ja ma teen seda!! Lätis olen parem kui varem seda ma luban!!!!!!!

kellel on pilte võistlustest lisage hoolega!! :)

19. parikmachr

parikmachr New Member

22
    0
    1
    Tulid, tegid ja võitsid- nii võib kindlalt väita, kuigi sa ei saanud kõrget kohta, said kindlasti tohutult uut kogemust ning hea adreka laksu, mida juba niisama ümber garaazi töristades ei saa. Hea kuulda, et said võistlusest, hoolimata kohast, ainult indu juurde. Küll see tulemus ka ajapikku paraneb. Minu lugupidamine sulle ja edu edaspidiseks.
    Olgem faktides täpsed- parima ringiaja sõitis "sport" klassis välja Karl.

20. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Tänud heade sõnade eest kõik! ja kindlasti annavad need nüüd tahet uueks võistluseks olla paremas vormis :lol:

noni ei andnud hing rahu täna mis kurat seda lammast kiusas .. võtsin lahti ja hopadii, sõrmelaager oli noh, teda ei olnudki enam ... :roll: rõnga rikkus ära ja ka kolvi ja silinder sai ka oma osa nii ka silkupea, silkupeasse rammis ta need nõellaagri tükid sisse kinni lausa. Kuid ülejäänud tehnika jäi terveks milleüle ma väga õnnelik. Uus silku olemas tutikas see kord ja väga lootusrikas, toon ära kas täna v homme garagest ja vaatan kas ta mu c21`ga ka tööle hakkab!

c21 saab uuenduse natukene, et ta kauem kestaks ja peaks vastu minu tehnikat proovilepanevat sõidustiili :lol: ehk siis oskamatust :D

sain kätte ka oma ilusa ssp 260mm ketta, ilgelt äge on :roll:
    võtsin kõik täiesti molekulideks mootorikohapealt, uus mootoriblokk olemas mis mul juba talvel porditud selle silkujärgi mis uue ostsin! Vaja see blokk veel overrange valmiduseks teha, on olemas ka uued tihendid, KÕIK tihendid mis lähevad tulevad uued seda ka simmerid laagrid poldid mutrid, sest ei viitsi mingit lollust korraldama hakata jälla võistlustel. Ühesõnaga mis sitasti see uuesti ja HÄSTI!

teen endale ka kõik vajaminevad rakised mille puudumine tegi võistlustel elu päris raskeks.. nagunäiteks vario kinni hoidmis värki polnud ja ka siduri jne teen kõik rakised ära et oleks mugav ja kiire, ja raam saab endale ka väikseid uuendusi nagu näiteks korralikud kukkumis punnid õigest materialist milleks mingi polü.....balbalbalbala lasen antil treida ilusad kenad need sinna ja, et kukkudes mu rolleri elutähtsaid organeid ei lõhuks! praeguseks kõik scoox paneb õhtul pilte nii juppidest kui muust millest klõpsu tegin! :p

ja üks pilt ka mis oli peale esimest saatusliku küljemaha panemist, mis rikkus ära mu veljepoldi ja lõi lenksu kõveraks .. :roll:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte