sander i knowwww. mul juba 2 aeroxit üks on tühja mootoriga. kuid. msn-is jutt. seoses automüügiga pole enam diilist kasu ka vist?
tänud kasutaja TLA`le et mulle lenksu tõi nüüd saab asja ära komplekteerida ja tänud kasutaja yaroxile pm tutika r/t siduritrummli eest ässa diiliga!
tänud kasutajale tauritauri amortide ja poldi eest aga masin võimas, käisin täna uudistamas ja ootan juba näha sind rajal!
just just tänud! no plaan rajal olla juba varsti! aga sain mingi huvitava asja jälle stage 6 ssp tagumine piduriketas mis saanud healjuhul 100km sõita kui sedagi
õige tähelepanek, aga jah, sest mul pole korraliku garaget linnas, ja ütleme niiet üksielamise rõõmud! :lol: Samas ma olen siiski sellepoolt, et elamisruumid ja tööruumid peavad olema ikka eraldi kuid jah olukord nõuab seda, kuid varsti see lõppeb, sest asun naisega koos elama ja tuleb leida garage
no enamvähem :lol: kuid jah areng toimub vaikselt, teen praegu asja niiet saaks välja minna ja käima lüüa ja timmima hakata, muide keegi teab roxi orig ülekande arvu, lugesin ära tuli 29:1 ehk siis siduritrummel teeb 29 tiiru ja ratas 1 tiiru, mul mingi hübriid ülekanne igast erinevatelt minarelli masina võllidest kokku pandud, hambumine on õige kuid mul oli see probleem, et jõudlus kadus mingist hetkest ära
Stockis peaks neil olema 48x12 43x14, ehk siis 12 midagi lõppülekanne. Mis sellest sidurikorvist keerutad, võta lahti ja loe üle hambad.