no arvata on, sest miks peaks jätma taguosa kui ma teda mitte millekski ei kasuta? to zone: saab ka niimoodi ülekande arvu teada aga mis ma enam lahti kisun uus tihend pandud ja ka õli juba sees
järmine 8 juuli raplas kuid jah vaikne pühapäev ja vaiksed tuunimised, panin r/t kella külge, velje poldid keermeliimiga kinni suppordid samamoodi tegin esiporika istuma, ja sättisin egt kenasti gondlisse ära, et enam peal ei turritaks
noni, tennu sponsoreerib mind paisupaagi ja lenksu sisemise gondliga, suured, suured tänud talle!!!! kuid nüüdsest on kasutusel mul el veepump, homme tegelen siis värvimisega natukene, tagumine porikas sai värvitud, oli ka väike mõra seal sees kuid ei hakanud kasutama rasket klaasriiet ja pahtlit jne parandasin ristpõimimisega ja kaablikinnitustega! ian võiks pilte panna kus masin väljas ja ilusalt koos peaaegu ja rehvi viskan siis ümber kui teised mured lahendatud!
tänud martin! juhtmed sassis ärge pahandage juhtmestiku vedamine alles hoos! :lol: Kuid rox näeb praegu üle ülbe välja ausalt meeldib väga kuid nüüd tahaks saad kiiremas korras sõiduvalmis! uueks sumpsiks prooviks tuleb s6 pro kui to ei säti seal all siis tuleb uus r1200 tellida kui kasutatud ei leia
c16 ka töötaks seal VIST kuid ma tahan minna kindlapeale välja sellega. Kuid jällegi on tulnud vastukaja raitsilt et polini torud peaks seal ka kärama, bljää pole seda raha lihtsalt et testida erinevaid sumpse .. :S