Monstriboy Yamaha Aerox R 2005

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Monstriboy, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Okei sai jah natuke nalja tehtud ,et panen arvutivendi. Ostetud on küll aga ma mõtlesin pikalt järele miks ma sellest sitast siia topin mõtetu toptuuning. Ärge pange tähele kui mõni kord trollin . Pigem mõtlen et kas on mõtekas toppida angle eyes-e. Võite pakkuda ideid mida võiks teha.

2. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Kuule mida sa valetad... Lihtsalt said aru lõpuks et see ei toida ära ja nüüd räägid trollimisest? :D Tegelt kui see teema kunagi lukku pannakse siis võiks jääda naq õpetuseks teistele et nii ei tasu teha nagu sina tegid :lol: Eduu võrriga

3. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Mida ma siis nii hullu teen see et ma 70cc roxi teen see tähenda. See lisajahutuse hullust ajas pähe kasutaja canondale

4. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Endal oli MK1 Racinguga korralik rox, polnud mingit lisajahutust vaja, isegi rolleriklubi vanad MHR Team2 masinad ei vajanud mingisugust lisajahutust, see kõik on tootjatel välja mõeldud nii et ei peaks jaurama mingi lisa jamaga.

Tosool tulebki maxi panna, üle selle ei tohi panna.

Oh jeesus!

5. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Parmakit 110cc, ei vajanud mitte mingit lisajahutust, peale pikka peenestamist ei olnud ka silku nii kuum et käega ei oleks andnud katsuda ja sai kätt ilusti silindril peal hoida.

6. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Nonii nahhui sai ka ostetud termostaat vahepeal. Nüüd on veel vaja jahutustaldrikut ja küljejalga . Ja kondlid korda ja siis võib sissesõitu alustada.

7. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16
    Mis sul selle "nonii nahhuiga"on? :lol:

8. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Lihtsalt äge sõna.

9. offroad42

offroad42 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

977
    9
    18
    Küsimus, kas see masin areneb või rohkem laguneb??

10. derbi50cc

derbi50cc Member

252
    0
    16
    Mul isiklikult sisetunne ütleb, et sellise küsimuse peale midagi adekvaatset vastuseks tulla ei saa :D

11. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Remont ja areng toimub. 50 sest 70cc sai. Remondin kah. Sest järgmise suve algul. On plaan rox müüki

12. -kristo

-kristo New Member

42
    0
    0
    Mõttetu teema, arengut pole.

13. holley

holley Member

370
    0
    16
    Siis nii ütlegi, et kuna pole arengut olnud, siis pole ka pilte. ''Loe natuke ja vaata pilte.'' sellest järeldan, et teemas on pilte, mida vaadata jne. Käisin teema üle, oli ainult esilehel pilt, spidomeetrist ning uuest silindrist. Teised pildid, kuidas sa õnnetusse sattusid.

14. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Eino mootoris sai sidur koos kellaga. Vario ja karpa.

15. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Tere RK rahvas ! Uuendan natuke teemat. Nimelt siis tuleb teine värvilahendus. Aga see jääb hetkel saladuseks . Küll näete kui on valmis ja pildid tehtud. Sai ka ostetud Buzzeti küljejalg,termostaat, rihm , jahutustaldrik. Nüüd on valmis mootori poolelt. Jupid muidugi pidid kohale tulema 17.märtsiks. Sest camexis pole kohapeal termostaati.

16. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Gondlid pidid juba värvitud olema ju? :|

17. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Ongi aga mulle ei meeldinud see värvikas

18. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Aga näita siis meile! Tahaks näha kas töö on hästi teostatud vb viiks oma kondlid ka sinna

19. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Re: Monstriboy Yamaha Aerox R 2005 Lemre Edition

Sel kuupäeval millal küsisid olid juba ammu lihvitud värv. Nüüd võiks Camexist kiiremini tulla viimased jupid siis saaks mootori kokku panna ja siis hooaega avama enda jaoks.

20. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Re: Monstriboy Yamaha Aerox R 2005 Lemre Edition

Ermel edition rox? :D Deeem midagi huvitavat. Näita pilte ka, siis. Kuiv teema suht lamp.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte