Monstriboy Yamaha Aerox R 2005

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Monstriboy, Jan 20, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Ei ole mõtet. Originaal silinder on alati vastupidavam kui see juust mille lingi panid. Soovitaksin alles siis silindri vahetada kui pole enam kasutuskõlbulik. Kui soovid siis vaheta kolb ja rõngad.

2. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    +1 kui hakkab juba hõredaks jääma siis osta kasvõi remont mõõdus kolb ja lase silinder õigesse mõõtu puurida.

3. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Algul võta oma silinder maha ja vaata milline üldse seis seal on ja pärast vaata mida sa pead uut osta või välja vahetada.

4. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    okei

5. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    mees, su masin on 6k sõitnud ja juba hakkad silindrit vahetama? :lol:
    Ära nüüd üle ka pinguta, alusta piltide tegemisest- kui sa ei ole isegi selleks võimeline, siis ma ei tea noh...

6. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    +1, võiksid pilte lisada. Aga 6k üsna vähe, mu tsinsu 12k sõitnud ja ikka kestab.

7. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Ah mis te siin ikka uhkustate oma alla 20k lsiga :lol: omal oli slideri silku sõitnud pmst 45k km, aind jube kohvi oli see asi :lol:
    Igastahes edu ning mina arvan, et võta silku maha ja vaata mis seisus asjad on, piisab sulle kolvi ja rõngaste vahetusest, vbl piisab aind rõngaste vahetusest.

8. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Pole mõtet lahti hakata isegi kakkuma, nii väike ls lihtsalt. Rikud tihendid ära ja kulutad enda aega, muud midagi.

9. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    okei. teistele see on veel 6k sõitnud

10. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    ei pingutagi. Aga saa aru mu roller asub 6km kaugusel.

11. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    muidu kannatab ühe suve ära sõita kui ilusasti hoida

12. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ühe suve? Ilusti hoiad siis võid vabalt 2 hooaega ringi sõita, peaasi ikkagi et hooldada õigel ajal õigeid asju, ning mitte tankida solki.
    Kui kardad et asi on kohvi, laena kellegilt kompressiooni mõõdukit, ning mõõda komp ära.

13. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    kohvi kindlalt ei ole . kompressiooni mõõtja olemas. ma kardan et silinder võib ühel päeval kokkujoosta. ehk mõtled vene 92

14. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Miks nii?Segu paigast?Kui tal timmis korralikult ja hooldad seda,siis vaevalt see kokku jookseb.

15. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Kui kohvi pole siis miks vahetada? Kokkujookseb kui teed lahja bensu ja õli segu, õhu ja bena segu vale ja muu sodi.

16. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    ohutuse mõttes kuna ma ei viitsi suvel parandama hakkata.mootor on nii nagu tehasest tuli

17. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ega see silinder mingi naine pole, kes ükspäev lihtsalt ära võib pöörata.
    Alati on põhjus, ning kõik on ennetatav! 8)

Vahet pole mis kütuse oktaaniks öeldakse, mingit suvalist 10a kuuris seisnud kraami pole mõtet paaki kallata. Tanklast korralikku 95'te ja poolsünteetilist õli.
    Hooldusesse viid, las vahetavad kütusefiltri, õhufiltri elemendi ka ära.

18. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    no jah vb viingi hooldusse. lasen üle vaadata igaks juhuks.

19. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Tutika silindri võid samahästi ühe sõiduga kokku lasta, see pole mingi kunst.

20. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    T*ra mis debiilikuid siin rolleriklubis ikka leidub :lol: "Komp on hea kõik töötab aga ma igaksjuhuks vahetan ikka silku ära" :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte