Honda X8R-S Peal on: *Metrakit 70cc *koonus *85 düüs *kollane survekas *sinised sidurivedrud * Malossi Multivar Et millised vedrud peaks endale variaatorisse panema kuna praegu kohapealt ära minna peab masina pöörde ajama.
Oleks ka nüüd abi vaja natuke. *Doppler s3r sumpa *Hebo next generation vario *Hebo Speed belt *Hebo Racing R Clutch Et siis mis sidurivedrud, surveka ja rullid ma peaksin ostma?
Mul on siiscpi oliver spordi vario paigast ära. mootori poolt on tehtud: leovince handmade zx,rullid on 4.5g, roheline survekas ja rohelised sidurivedrud, düüs on 90, esimene variotaldrik on polini air speed Tippkiirus on umbes 75km\h, kuid kiirendus on väga ebaühtlane.0-15km\h läheb aeglaselt, siis sealt edasi kuni 40-ni läheb suhteliselt kiiresti ja siis hakkab kiirendus kuni 55-ni jälle venima ja pärast seda läheb jälle normaalselt kuni 70-ni. Mida ma peaks tegema et läheks ühtlaselt?
Piaggio zip Stage6 sport pro gianelli shot malossi e5 (kinnine) 105 düüs 17.5 dellorto rullid 6g ja vedrud stock millised siduri ja surve vedrud panna,praegu hakkab mingi 15km/h rebima. Pakkuge siis head settingut ,et hästi edasi läheks
Millise ma peaks panema kas kollase või valge? ja kar sidurivedrud on normaalsed ja kas rulle peab kah vahetama?
Tere mull >Hyosung SF50 Rally 50cm3 adress http://hyosung.ee/indexsub.php?file=mud ... Rally-tehn 2002 aassta väljalase tahax tõmmet juurde mull kõik sumpad vär[/color]gid originaalid 55 läheb välja kasutatuna ostsin ja ise rolleri tehnikast ei jaga ka eriti midagi kust saax sellele mudelile sportsumpat??
Vario Taitsa Paigast akki aitab keegi Masin-Peugeot Trekker Variator stock Rullid Polini 5.6g Valge Malossi Survekas Sidur Malossi Delta fly valged Polini Siduri Vedrud ja Tehnigas Next akki aitab keegi
Nagu annad gaasi p6hja akkab ull minek sis mingi 100 m.s6idat sis kiirus maha ja s6idad mingi 40km/h ja annad pool gaasi sis veel kuidagi v6ttab kirust peale jamab taiega
proovi nt kollast malossi survekat, ja äkki karpa jamab, puhasta karpa ära ja võid suurema düüse kh panna
TNx...provin sis parast kirjutan(ja veel kusimus et valge surveka parast v6ib olla et rihm libised labi?
ok aga sis pean vahetama survekat kollase peale?ja selline kusimus kas tartus keegi teeb rolleri remonti arvan mite firmades