kui stokk siis mingi 75-80.alla j22b juba v2ikseks.. hääled head rullid kindlasti kergemad. mingi 4 gr rullid sinised sidurivedrud ja mingi punane survekas. suht reaalselt hakkab liikuma. (PS mul oli 90 düüs ja aint siiis töötas normaalselt) (sama seting)
[/quote] kui stokk siis mingi 75-80.alla j22b juba v2ikseks.. hääled head rullid kindlasti kergemad. mingi 4 gr rullid sinised sidurivedrud ja mingi punane survekas. suht reaalselt hakkab liikuma. (PS mul oli 90 düüs ja aint siiis töötas normaalselt) (sama seting)[/quote] No aga mul oli juba 92 düüs sees ja ujutas korra üle.Praegu see mure kaa,et tühik2igu pöörded liiga all.Saatke ps mida teha
Kergemad rullid, mingi 4.5gr proovi. Jäigem survevedru-kollane/punane malossi,jäigemad sidurivedrud-malossi kollased/rohelised ja suurem düüs, mingisugune 80.
Kollaseid sidurivedrusid kohe kindlasti pane. 4t masinad liiguvad madalatel pööretel, nii et ta ei jõuaks sul kohalt minema sõita. Pane valge survekas . Valged sidurivedrud Tsipa kergemad rullid. Võid ka kolm rulli välja võtta. Aga need kolm rulli pane ikka tasakaalu Stock sumps tee seest tühjaks. Muud ei ole mõtet panna. sorry my bad. Vaatasin, et kymco ja automaatselt arvasin 4t
Silinder: Dr evo 70 Klapid: Stage6 Sumps: yasuni r Karpa: 17,5 Rihm: top performance Sidur: stock Variaator: stock siduri trummel: stock jahutustaldrik:stock Väntvõll: jääb stock: Laagrid: stock Õhufilter:stock Küünal: NGK oskab keegi õelda mis rullid panna, mis surve vedru ja sidurivedrud?
mul piaggio ntt/nrg ja panin mingi hebo tuning vario peale ja siis algul jooksis kui rullid ära vahetasin ja kui vahetasin surve vedru ärr siis tuli mingi undamine sisse ja üle 90km/h enam ei läind.nüüd panin originaal surveka tagasi ja ikka sama jama.vastu mge hakkab vapsee ära surema.muidu läks kaheksi kah vastu mäge normilt aga nüüd sureb.ja pöörded kah hull madalad kiirendamisel.kui tipp kiirus tuleb hakkab undama tagant kuskilt. äkki keegi oskab midagi öelda või soovitada??olen suht algaja.et kas see kah midagi muudab kui ma ple ammu vario rihma vahetand??
et mul piaggio nrg 50cc mingi hebo tuning vario originaal survekas,sidur ja sidurivedrud, kõik pm stock ainult see vario esi osa hebo oma aga on alles originaal vario kah. et mis survekas,sidurivedrud ja rullid panna??
Silinder 70cc hebo sportsumpa Panen uue punase survevedru, et millised sidurivedrud ja rullid peaksin panema?
Soovitan panna kollane survekas Punased sidurivedrud. Rullid enda soovi järgi. Ma arvan, et 4,5 grammised oleks täitsa piisav. Endal oli selline sett ja vägagi rahul olin sellise settiga.
Peugeot Buxy tnt koonukas 7g rullid punane malossi survekas rohelised sidurivedrud ülejäänud kõik stock et siis alguses minek suht hea siis hullult pöörded laes aga uimab ja siis võtab kiiruse taha aga väääga kaua kogub hoogu. et tahaks teada kuidas tipp normaalne oleks öelge mis rullid ja vedrud panna! Ülejäänud crappi mul ple vaja et ane uus silku v sumps!
Sry valesti saite aru. Alguses on pöörded laes ja lõpus hakkab uimama ja pöörded kaovad ära ja kogub väääga kaua hoogu
kas tõesti keegi ei oska aidata? kas kuskil mingit tabelit vms pole et kus ma saaks vaadata mis rullid ja sidurivedrud ma peaksin panema teatud survekale?
see on proovimise v2rk.Mul endal on punane survekas kollased vedrud ja 4.8 rullid.Mul j22vad sidurivecrud nata kangeks vahepeal.