muidugi läheb, tuunimine polegi odav. aga oleneb mootori tüübist. kui minarelli siis soovitaks 4 gr rulle ja sinised sidurivedrusid
küsimus setingu kohta: Masin on Gilera Runner 50, tecnigas RS 2 sumbuti, punane survekas ja sinised sidurivedrud. Tahaks teada mitme grammised rullid tuleks sisse toppida
tahaks kiirendust, kõik on originaal va. sumpa kas gileral oli ikka rulli mõõt 19x15.5 ? andke siis infot mitu grammi on vaja :roll:
tere! et mul piaggio nrg/ntt 50cc panin mingi hebo vario algul jooksis 100ärr ilma surve vedru vahetamiseta kui ära vahetasin tuli undamine taha sisse ja enam üle 85 ei lähe.panin vana surveka tagasi ikka sama jama pöördesse ei lähe ja kui kiirendan siis kuni 30-40norm ja siis hakkab uimama ja hoogu koguma ja 85 juuures tuleb undamine sisse. ükskord võtsin vario lahti ja panin ilusti uuesti kokku algul oli kõik hää kiirendas ja värki ja korraga jälle sama jama. keegi oskaks öelda mis viga on?ise ei leia üles.
Nonii mina sain rolleri enamvähem paika Edasiliikumisega ei ole probleeme. Ainult oleks vaja rõngad ära vahetada. Viga oli selles et kollektori vaheloli tihend puru. Kui kellegil sama probleem võib proovida seda mitte variot näppida
Tere! mul hiinakas STC - aquila hetkel on apsull kõik stock aga on plaan vahetada -survekas -rullid -sidurivedrud aint mai tea milliseid panna :S ise mõtlesin panna valge malossi surveka ja 4g rullid aga sidurivedrudest ei tea ma midagi soovitage
Kiirendust tahad sis pane valged vedrud ja 4g rullid äkki tippu sis pane rohelised vedrud ja 5g rullid
Tegemist on ikkagi 4t rolleriga. 4G RULLIDEGA on see roller sul ikka väga pöördes ja ei liigu sit*agi. Pane originaalist paar grammi kergemad. Võiksid panna valge survekas ja valged sidurivedrud. Nagu on koguaeg oledud on see proovimise asi.
Masinaks Yamaha Slider. Peale tulevad Gianelli Shot, Malossi fly Clutch ja Malossi Multivar. Küsimus selles, kui kerged rullid tuleks umbes panna, milline surveverdu ning millised sidurivedrud??
küsimus setingu kohta: Masin on Gilera Runner 50, tecnigas RS 2 sumbuti, punane survekas ja sinised sidurivedrud. Tahaks teada mitme grammised rullid tuleks sisse toppida, tahaks kiirendust juurde
küsimus vario kohta mul piaggio nrg 50cm algul on norm tõmme kuni 30km/h siis hakkab nagu ära surema ja ei jõua minna. vastu mäge ei jõua ültse minna ja kahekesi ammugi mitte. misrollul viga võib olla,oskab keegi öelda. kas see kh mõjutab kui mul tükk aega juba vario rihm vahetamatta? ise ei usu sest muidu tal poleks aluguses kh tõmmet siis.