malaguti f12 , (minarelli horizontaal ) AC . Nii mul selline probleem et uimab rämedalt , kohalt läheb uimaselt ära ja tõmmet nagu üldse pole eriti , ja list on stage 6 sport pro 70cc ,stage pro (sumps) , dellorto 19mm ( 90 düüs) , stock õhupuhasti , stock sidur ( kollane malossi survekas , punased sidurivedrud ) , ja stock vario 4,8 rullid , . a ja lumepeal lasin nagu ratta ringi käima siiis uimas ja lõpuks äkki tõmbas pöörded täitsa üles , et siis RULLID rasked vms ?
Masinaks Ap funmaster 50cc levionce handmade tt Hebo next generation variaator 4.9g rullid Kollased vedrud ja hebo poolt must survekas. malossi rihm Ja tirima hakkab alles 5 10 kmh pealt ja kui panna kergemad rullid siis läheb mootor elupöördesse.. Keegi oskab nõu öelda mida vahetada? Äkki panna kergemad rullid ja roheline survekas?
honda dio kõik stock ühtasemat kiirendust ja tippu juurde veits, ja mis blokk sellel alla 1000.- võiks jääda see list. mingit ulmet pole vaja mingi 5-10kmh pealt tuleb tõmme alles
proovisin 4,2 rulle ja pm ei paranenud midagi , panin stock sidurivedrud ja asi läks paremaks ( 4,8 rullidega parem kui 4,2 rullidega )ja tõmmet pole nagu üldse 70cc kohta :S ega kiirust ka , olen aru saand et see silku töötab hästi kõrgetel pööretel vms , pm kas oleks normaalne kui panen punase surveka kollased sidurivedrud( või jätan punased sidurivedrud ) ja jätan need 4,8 rullid ka v peaks rullide kaalu ka muutma ? :roll:
Ma ei saa aru kuidas saab mingeid setinguid soovitada,kõik masinad on erinevad,seega õige seting erinev. Mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele.
no nad pakuvad kogemusest ja niipalju saab ikka öelda, kas survekas lahja v6i j2ik ja kas rullid rasked vms eks k6ik mootorid ole erinevad.. aga p6him6te on k6igil sama
Nii, et küsiks mis mul oleks vaja alla osta , kui mul on uus 17,5mm rihm, valge survekas ja punased sidurivedrud, ostsin multivariga. Ja et , rullikute kaalu ei oska öelda, aaga, et millised peaksid sees olema. Masinaks muidu speedfight 1 .
Aprilia sr funmaster 50cc Hebo next generation vario 4.3 g rullid must survekas ja kollased siduri vedrud.. Algus tõmme on hea aga siis pöörded lähevad ülesse aga tõmmet vastavat ple