masin kymco super 9 silku:airsal T6 vario: 3.7g, kollased sidurivedrud stock survekas karpa: 12mm, 90 düüs, koonus stock sumps kuidas paremaks?
Ma vahetaks rulle, ehk mingi 6g või 7g , prooviks , kas kärab paremini. ning vario peaks ka juurde andma.
Mina nulliks selle teema ära ja laseks siia postitada igaühel oma kogemuste järgi saavutatud parimad setingud. Kõige kasulikum kõigile. Niikuinii on proovimise küsimus. Ühe rolleri seting ei pruugi samahästi teisel samasugusel töötada. Igaüks saaks lugeda enda rolleri setingu kohta nii palju, kui teised kindlalt teavad ja ei paku huupi. Aga see ainult väike mõtteavaldus. Mul näiteks Minarellil (SR50 WWW) Stage6 Pro Replica kollase surveka, punaste sidurivedrude ja 5,8g rullidega ei taha kohapealt ära minna. Loomulikult parandan selle vea niipea, kui natuke seda head krõbisevat käepeale satub.
sellepeale ütleks et võiks olla alateemad, minarelli mootorid, piaggio mootorid ning need jaguneda veel 50cc ja 70cc klassideks. oleks kergem otsida ning võiks kommenteerida kuidas minek jms.. sest enamasti teiste settide järgi saab suht lähedaseks ka enda masina timmida.
kui siin hakkas teema vasakule minema siis küsiks nii: mootor on originaal, sumps on yasuni r, kollased sidurivedrud, punane survekas, 78 düüs, malossi redsponge. Kui kellegil selline seting on enamvähem olnud võiks mõne targa sõna öelda, MIS VAHEMIKUS RULLID SOBIKSID, sest start on uimane, umbes 10-15km/h'ga hakkab tõmbama.