Pigem jäigem survekas. Mul on endal sama jama rolleril. Otsin uut survekat isegi. Kohapeal töötab ilusti? Proovi veidi suuremat düüsi enne. Natuke odavam.
varem oli düüs 85 ja 78 düüsiga täpselt sama kiirendus ja värki, siin pakuti jäigemaid sidurivedrusi kah, kas sinised sobiks ?
endal malossi sport ,gianelli shot , kollane survekas, sinised sidurivedrud 5,8grammised rullid 17,5 karpa 90 düüs et mis võib viga olla et räigelt poob korraks 40 peal kinni olen proovinud sinist survekat kh aga to tundus sama lahja olevat nagu kollane
Yamaha aerox ja tahaksin kiirendust vähe paremaks, Karpa stock 84 düüs( kohe 17.5 dellorto ), survekas lilla, siduri vedrud mustad, sumbuti stock, rullikutest ei tea midagi .. Ehk keegi oskab aidata vähe
Silinder: TopPerformance DuePlus2 silinder (kuni 14hp) Väntvõll: RitoRacing täiskuu Karburaator: dellorto 16mm, 94 düüs Summuti: Polini For Race Variaator: TopPerformance Sidur:Stage6 Torque Control Laagrid:C3, uued simmerlingid rihmAYCO, uus Muu: lilla survekas masinaks aerox varem oli originaal sidur ja orig rihm, liikus pmst normaalselt juba, rihm ja sidur said uute vastu vahetatud, samuti trummel, aga masin ei taha enam üldse edasi liikuda nii nagu peaks. sidurivedrusid olen proovinud juba reguleerida, siiani pole kasu olnud, kui kellelgi ideid siis andke aga teada
Mul oli sama jama kohe kui siduri ja trummeli ära vahetasin ei liikunud enam. Ma arvan et kõigelihtsam on stockid peale tagasi panna
kui sa reguleeringu põhjakeerad siis phm 2x gaasi annad on vedrud läbi (venivad ära kuna liiguvad liiga suure pingeall) pane vana siduri vedrud
mis vedrud ja survekas , ja rullid panna ? masinaks siis aerox peal gianelli next ja speedcontrol , ja kummilotu peaks ka eemdaltud olema praegu peal 5.0 rullid , valge survekas , punased sidurivedrud
Silinder: originaal Väntvõll: originaal Karburaator: dellorto 17,5mm, 80 düüs Summuti: Yasuni Z Variaator: oringinaal, rullid 5.25 ja punane survekas ja sinised siduri vedrud Sidurriginaal Laagrid:C4, uued simmerlingid rihmriginaal tipp 80 km/h + - 5 kiirendus norm mida teha et paremaks nii tippu kui ka kiirendust saada
MINARELLI HOrizONTAAL . silinder:stage6 sport pro 70cc väntvõll:motoforce evolution laagrid:skf c4 sumps:gianelli shot karpa 19mm (90+düüs) vario stock ja rullid 4,8g sidur stock ja punane survekas ja stock siduri vedrud rihm :malossi x klevar õhufiltr stock (kummilotut pole ) Et ,minek on nagu väga jama mingi 40 ajal tõmbab räigelt kuni umbes 80 neni ja siis kogub ja kogub ja nagu ei hakka revvima enam , Ja asi rullides ja vedrudes ? millised panna ?
EDITole stock vario mingi " DR " i vario on ja äkki mingi 4,2 g rullid ? ja punased siduri vedrud ? , need 3,5 g jäävad liiga kergeks arvan :roll: