Mitte midagi.Kui tuuninud ei ole siis nende vedrudega ei ole mõtet jamada,erilist kasu ei saa ning hiinakat ei tasu üldse tuunida.
kõva mees, said ära panna hiinaka omanikule. medal sulle. ma soovitan kollaseid sidurivedrusid ja kollast survekat. ja mis hiinakas sul on ? siis oskan äkki rulle ka soovitada. pane 10 ühikut suurem düüs ja kummilotu, mis suunab õhku õhupuhastisse, võta ära. ja ära põe kütusekulu pärast. ei tõuse see midagi meeletult.
Masinaks Yamaha Aerox siis Silinder: Power One Karburaator: Originaal 12mm Summuti: Tecnigas Next-R Sidur: Originaal Rihm: Originaal Õhufilter: Originaal Kollane survekas ja sinised sidurivedrud veel, rullide raskust ei tea. Kuna tulemas uus kolb koos rõngastega, siis tahaks vario setti uuendada. Varem uimas nagu alguses natuke ja siis hakkas äkki minema. Soovitage midagi.
masinaks aerox silinder : polini 70cc summuti: r force racing väntvõll:mingi sport on 17,5 delloroto malossi multivar s6 rihm 4,5 rullid lillad siduri vedrud valge survekas masin ei liigu nagu õige 70-nene liikuma peaks , ehk oskab keegi öelda mida vahetada et saavutada paremat minekut , samas ka tipp kiirust tipp hetkel 90
Rolleriks LH50QT-B 50ccm 4 takti. Mul olemas kollane survekas 1500 rpm aga see ei sobi orginaal survekatega. Pöörded lähevad liiga suureks. Rullikud on praegu 6 g. Ma selles alas alles roheline ja ei tea neid asju. Roller mudu jooksis spidojärgi ca 85-90 oli maksimum aga arvan et gps i järgi võib se olla mingi 75. Nüüd spidojärgi vaevalt 70 mõtlesin et turgutaks talvel natuke.
Masin yamaha aerox yasuni r 17,5 karpa speed controll 4,9 rullid polini rihm punased vedrud ja kollane survekas tahaks paremat kiirendust.
masinaks Derbi Gp1 Kõik on stock piirajad on eemaldatud. Küsimus siis sellin et millised rullid siduri vedrud ja surveka peaks panema et kiirendus parem oleks.
Piaggio mootori stock düüs? kas 12.5mm /14mm/17.5mm karpal. endal 14mm... kui ei taha teemat läbustada saatke PS! tänud!
Kuidas saaks stock keeway silku ning next-r´iga kõige rohkem tippu?? Mõtlen et kiirendus ei oleks halvem kui stock sumpsiga. Multivar, valge survekas, kollased sidurivedrud, suurem düüs ning kummilotu ära, kas saaks 70 gps-i ära??
Masin: Aprilia sr 50r Sumps:leovince zx Üljäänd stock ,piirajad eemaldatud. 80-ne düüs. Mida võiks varios teha?