võite mulle kah pakkuda, piaggio mootor silinder s6 sport pro karpa s6 pwk 21 õhufilter s6 double layer sumpa giannelli shot sidur stock vario Polini speed control
Tere. Endal siis 07 aasta f-act ning oleks tänulik kui antaks häid sette. Praegu on peal gianelli sumpa(shoti pütt ja nrxi silencer) siis ootavad peale panemist 70cc airsal t6 racing ning 19mm karpa. Kuid kindlasti tahan setti suurendada. Et soovitage koonukat,väntvõlli,ülekannet,variaatorit,sidurit,vedrusi,rulle ja muud kama mis mootori listi suurendab. Tänades.
varjo malossi multivar, sidur malossi delta/fly, koonus on suht mõtetu ja pask redsponge parem, muud küsi teistelt
Power One silinder(50cc, pmst sama mis stock) Technigas Next-R Malossi kevlar x-belt Kollane survekas Rohelised sidurivedrud 12mm stock karpa, 80 düüs Probleem selles, et mitte sittagi ei liigu masin, ainult gaas põhjas hakkab vedama ja siis ka vaevaliselt. Nõelaastet on proovitud tõsta nii üles kui alla, aga ei midagi. Olen proovinud ka segu timmida aga sama jama ikka. Kas düüs on liiga väike?
Euu, targad mehed rääkige mulle sajasest roksist natukene,mis düüs stokis on ? mis rulle, vedrusi ja karpat soovitate? ZX on all praegu ...
Küsimus pigem selles kas sõites turtsub/paugub? Kui jah siis liiga palju bena saab peale. Ma prooviks sinna 70 kanti. Kui ei paugu siis midagi muud valesti, ntx sidurivedrud VÕIVAD(see on ainult mu arvamus) liiga kõvad olla.
Masinaks Yamaha neos silinder/kolb - malossi sport 70 puuritud. karpa - 19 dellorto sidur stock vario Polini speed control Pakkuge siis mitmeseid rullikuid ja millised surve-, sidurivedrusi osta .
Tere mul benelli 491st nii on peal rohelised siduri vedrus , stock survekas , 5,5 g rullid ja 75 düüs algul on v2ga madalal pöörded
Proovisin 70-st düüsi, aga ikka sama jama. Sidurivedrusid olen ka stocke proovinud, aga ei midagi. Segukruvi olen igale poole keeranud, kui segukruvi on täiesti välja keeratud, siis läheb kohapeal ilusti pöörde, kui ratas on üles tõstetud. Hetkel on tipp 30km/h.
Vaata kas küünal on otsast valge või must, kui on valge siis sul on segu väga lahja ning on vaja suuremat düüsi ikkagi, mustaga vastupidi. Kiiruse kohapealt saaks ainult öelda et mootoril pole jõudu vedada. Lisaks siia teistele et väga lahja seguga pole masinal jõudu ning kiirus on tihti enneolematult väike. (endal oli väike düüs ning tipp oli 32 kahekesi)
Küsimus, kui masinal on tipp kiirus kolmveerand gaasiga käes, ja vajutades põhja tõusevad aint pöörded, milles viga?, miks ei võiks ka kiirus veel tõusta? variaatoris midagi?
Ommik...Oleks selline küsimus ,et kui masin kiirendab siis kui sidur pole haakunud(ehk kohapealt) väga jõuliselt ning siis kui sidur on juba haakunud ehk väikse hoopealt väga väga kusiselt kas siis on läbi survekas või sidurivedrud?Ap R masin , sidurivedrud mingid punased mis leovinci sumpaga kaasa sai , survekas stock.
Mootor: silinder-stage6 sport pro summuti-stage6 pro replica Väntvõll-motoforce karpa-19mm variaator-malossi multivar Jahutustaldrik-top performance rullikud-4.7 rihm-stage 6 sidur-stock Sidurivedrud - Malossi sinised Survevedru - Malossi punane Õhufilter-hebo Düüs- kaal 71kg plz soovitage mis duusi ma pean sisse panema !!??