kolvikomplekt tutikas.Häda või olla juu sädemes kuna säde katkendlik.vahepeal on ja siis vahepeal kaob jälle.Mis viga võib olla et säde katkendlik??
Masinaks Aprilia sr50r Mootorilist : Roheline survekas kollased sidurivedrud 5.8g rullid. gianelli reverse Koonusfilter Mis düüsi panna ? Hetkel masin poob igastahes. Umbkaudu öelda düüsi suurus, kuigi ma tean , et seda ei sa keegi öelda kui ainult pean ma proovima. ( mitu ühikut suurem v midagi sellist )
Mul oli reversega 82ne düüs. Eks ta sinna 80-90 võiks jääda. E: jäi märkamata et sul koonukas ka, siis peab vist suurem düüs veelgi olema
Ma panustaks 5,5g rullidele ja jäigemale survekale( mingi S6 medium ntks), ja vb tiba lahjematele sidurivedrudele.
Mul on derbi predator ja sooviks osta yasuni R summi. Soovitage mõnda head 70cc setti sellele rollile ja sumpale, kui mingi teise sumpaga hea 70cc sett, siis võib ka kirja panna . Kuskil 90-100 võiks välja minna ja suhteliselt hea kiirendusega. Tänan )
'07 Street 50. Gianelli Reverse, 5,5g rullid, stock düüs, sinised sidurivedrud, valge survekas - vb natuke väsinud. Roller ei liigu eriti. Kui jään seisma korraks ning peale seda kiirendan, hakkab allest 10st tõmbama, tõmbab kuni 30ni siis kuni 60km/h uimab ja siis järksu peale seda hakkab tõmbama, kui aeglustan 20 peale ei ole jälle tõmmet, mäest üles ka tõmmet pole. Kui kohepeal kauem seisab töödates ja siis kiirendan, tõmbab nii et pea kuklas kuni 85ni välja. Mida soovitate ? Uus valge surekas ja kollased sidurivedrud, 80 düüs oleks hea ?
jou keegi oskab öelda mis muutma peaks ? Silinder stock Sumps - Stage 6 pro replica Karpa - 17,5 Sidur - Malossi Fly Variaatoris Malossi 4,3gr rullikud (sõitnud 200km). Siduris uued punased Malossi sidurivedrud ning Stage 6 Strong survevedru Alguses ei lähe hästi pöörde üks ütles ,et sidurivedrud pehmed , aga millised peaks uued panema nagu mis värvi jne..
Endal sama jama pro replicaga. Sidurivedrud lasevad lihtsalt siduril haakuda teatud pööretel. Selles viga ei ole.
Selline küsimus, et mul on Derbi Predator ja sooviks panna Malossi Sport 70 peale. Kumb sumps oleks parem, kas Tecnigas Next R või Yasuni-R ja miks ?
Keeway F-Act/Matrix OKO PWK 24mm karburaator (leht siibriga) - 95 peadüüs CN-Parts svamm filter 48mm TWH Racing PWK sisselase klapiga Stage6 Racing 70cc silinder (0,26mm tihend) Stage6 HPC vänt Stage6 Teflon laagrid Yasuni C16 summuti MVT Millenium süüde TWH Racing jahutus ventilaator Malossi X-Kevlar Minarelli lühike rihm TWH 3g rullid Stage6 R/T sidur (punased vedrud poole peale keeratud + raskused 6tk) TWH Racing punane survevedru Stage6 Wing Cooled sidurikoda Malossi reduktori hammasrattad Muidugi lisaks plokil sisselase suuremaks lastud. 120km/h + kuni 14000rpm Igatahes soovitan. Roller teeb hoopis paremaid hääli ja minek on suurepärane!
Tere ! Masinaks Aprilia sr 50 street Plaanis panna alla gianelli reverse , et siis kas peaks midagi muutma ka : 4,5 g rullid Malossi sidur koos korviga , kollased vedrud Sinine survekas alla läheb ka uus rihm s6 vms .
Helphelp MIlline neist väntvõllidest valida? Silkuks Streetrace, yasuni R! 11. sportväntvõll RMS Piaggio 50cc mootor 65,94 12.väntvõll Malossi MHR RHQ SR 50 R 226,35 13.väntvõll Polini Racing Piaggio mootorile 166,97 14.väntvõll Doppler S1R piaggio mootor 95,83 15.väntvõll Doppler Endurance piaggio mootor 109,17 Rool, pedaalid üle viewtopic.php?f=44&t=63534
Tere! Rolleriks on Aprilia Sr R Kas Stage 6 sport 70cc + Yasuni R on koos head, või võiks panna miskit muud ?
Kõik nad kannatavad väga ilusti selle silindri ära. Kui edasisi tuuning plaane pole(nt panna mid-race) siis võid osta ka selle RMS-i. Kannatab väga edukalt ära