Keegi Viljandist mulle punast survekat ei taha proovida anda? Vedru peab sobima minarelli mootorile, näiteks aeroxile.
misajsa sa üldse enne vahetama hakkad, stock sett kõige parem kui mingit tuuningut poeal pole pane summ vms alla siis vaata edasi
sõber hädas siis .. masin yamaha jog r , ac .. stock va sumpa leovince tt , soovitage variosetti,et olen norm kiirendus ja tipp. hetkel peale sumpa vahetust kiirendab kui 20..seejärel uimab vähe ja siis liigub jälle. mis mõõdus rullid ja mis keermega düüs sellel ültse on ? plaanis veel originaal 12mm karpa ümber vahetada 16mm vastu
No endal oli kunagi selline set 50cc: Karpa stock, 85düüsiga. Summuti oli sama, mis sul ning rullid olid 4.5g. Kollased sidurivedrud ja naraku must survekas. Mul isiklikult sõitis selle setiga päris normilt..
rolleriks freedo 6,ja sooviks soovitusi ülekande osade kohta,et mis vedrud,rullid ,surveka ja muud sellist peale panema et oleks ,kiirendus ja ültse minek parem,,
Keeway f-act racing s6 streetrace 70cc düüs 82.5 malossi multivar 4.8g rullid kollane survekas kollased sidurivedrud(kuulsin et need sinna ei sobi..pole minu topitud ka) sumps stage 6 chrome vms et...sooviks masinat häti liikuma sinised sidurivedrud ja punane survekas?
Silinder - DR 50cc Evolution Summuti - Yasuni Z Rullikud - 7g Malossi Sidurivedrud - Rohelised Survevedru - Punane Väntvõll - Motoforce Väntvõlli laagrid - Top Peformance Simmerid - Top Peformance Nõellaager - Barikit Sidurikorv - Malossi Kohapealt minek on parem kui kollase survevedruga, aga masin läheb liiga pöörde. Kas rullikud on liiga kerged? Masin speedfight 2.