Ma küsisin algul 80cc, ja andis mulle 47mm läbimõõduga silindri, mis on tegelikult 70cc. Siis küsisin 90cc ja andis mulle silindri, mille läbimõõt oli 51mm ja mis on tegelikult 84cc.
Loodame et mul ka joppab siis, l2hen küsin 80cc silkut 2kki saan 84 cc Aa, kuidas aru said, et 47mm oli esimene silku ja teine üle 51mm ? :O
Jah, aga seal kodukal vale info. Tegelikult pole kolb selline, on kõrgem, mis tagab kõrgema surveastme. Ja hind pole 90.- vaid 60.-
Minarelli: Polini Corsa 21 dellorto pro race II summuti käib edasi üpris edukalt,s6 replica võib ka ,kuid siis oluliselt uimasem
Ma ei teadnudki, et hiinakale saab corsat peale panna.. Räägi täpsemalt, mis masinale, mis ülejäänud sett on.
Minarelli mootor jah ,sory ma ei lugend eelnevat teksti lihtsalt lugesin pealkirja siis mõtlesin kellegile pakub vb huvi siuke seting
Yamaha Aerox R LeoVince ZX 76 düüs Motoforce unlimited CDI malossi punane survekas 5,5g rullid kollased sidurivedrud silindri väljalase ümaraks tehtud Sovvitage mida teha, kuni 20ni muneb siis kiirendab ja tipp aind 70, stock survekaga on üle 80 kõvasti kuid siis kiirendus olematu, kergemate rulldiega läheb algul pöörde ja edasi ei liigu ültse, endal mõstus juba täitsa koos
Sõbral oli asi siduri vedrudes ja survekas ja rullides..................... Keeway matrix 70cc algul oli nii, et kuni 15 km/h munes, ja siis kiirendas kuni 65 km/h ning siis j2lle munes... Vahetasime sidurivedrud, surveka, rullid 2ra, ja masin timmis, kohe kiirendab ja litsub kuni tip kiiruseni
Tere, Masinaks Keeway nkd. Mootori tuuning osad: silinder:70cm3 malossi sport Väntvõll:doppler endurance+skf polymer c4 laagrid Summuti:Stock(reso sirgem ja tühjaks tehtud seest) Sisselaske süsteem: dellorto 17,5(manuaal toorega),stage 6 carbon klappid,76 DÜÜS,airbox (malossi redsponge) Varjo set:stock varjo +s6 racing belt( rullid 3*3,75gr ja3*8,5gr),stock sidurivedrud ja Malossi Punane survekas. Rihm : Bando racing vms Et nagu soovitage mida muuta setingus ,et saaks minekut juurde .Praegu hakkab kiirendama umbes 10-15km/ h pealt.tip umbes 85 -90kmh .