Mopeediload (rattalubadest pole kasu mopeediloa tegemisel!)

Discussion in 'Jutud' started by Sabakas, Veebr 20, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
  3. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    maeitea kas nüüd teised küsimused vms , aga mul oli kõik küsimused peale ühe sealt mopeed.docist igatahes

4. keitz12

keitz12 Member

59
    0
    6
    Minul olid ka kõik küsimused mopeed.doc-ist ja sellest õpikust eriti seal kasu ei olnud, kuigi tuleb see sulle endale kindlasti kasuks liikluses .

5. mafik1

mafik1 Member

561
    0
    16
    mul oli täpselt sama ja see üks teistsugune küsimus oli, et 30 sinine märk ja kõik 100% õieti kõik :p
    http://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=927101 siit leheküljelt märk nr451

6. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    Ma tegin eelmine aasta sügis omale load , kasutades siis seda autojuhtide oma millega tehakse b kati ja siis seda liiklus seadustiku raamatut vms. väga kasulik asi.

7. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
  8. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    ma tegin kamh sellega teooria ära

9. audikas

audikas Member

215
    0
    16
    tlin just arkist. Teooria tehtud 0 viga :p

10. Delta

Delta New Member

245
    0
    0
    mille abil siis õppisid ka?

11. audikas

audikas Member

215
    0
    16
    mopeed.doc, natuke sealt kaja autokooli programmist ka aga enamjaolt tegin arki kodukal neid teste

12. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
    ise ei tea kas minna lube tegema või mitte. sest kui rollerite arvele võtt tuleb siis jama.

13. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Tee kindlalt , õpi ühekorraga ära siis pole probleemi :D Need load ei maksa kah mitte midagi

14. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
    vaatab. hetkel pole endal rollutki :lol:

15. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    Täiesti mõttetud vennad olete ikka sry aga jh :lol: teete oma mopeed.doc-iga oma teoorja ära, sõidu sõidate kh kuidagimoodi ära, ja siis kõik imestavad , et na**ui on vaja rollerit regada :eek: Õppige liiklus korralikult selgeks.
    Ise tegin kaja aotokooli teste ,seni kuni kõik tuli enamvähem veatult :p Ja seda võin öelda, et hea on rolleriga sõita, kui sa tead kuidas sõita ( mõtlen liikluseeskirje jne.

Kuid jh maailma mina ei muuda :lol: See jääb mendionude ja valitsuse hooleks :p

16. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Njaa , see on küll õige . :lol:

17. Delta

Delta New Member

245
    0
    0
    kas eksam on kirjalikult või arvuti testina?

18. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    arvuti

19. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    mul oli selle arvutitestiga nii, et ma olin liiga kiire:D Ehk mina olin juba esimese küsimuse juures, kui järsku see instruktor ütles: "Keegi on liiga iseseisev siin(mina). Kõigepealt vajutage sisse monitor, nupp asub all vasakul, siis lööge sisse oma isikukood." jne:D

20. because

because Member

507
    0
    16
    oled kohe nii uhke v?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte