Mopeediload (rattalubadest pole kasu mopeediloa tegemisel!)

Discussion in 'Jutud' started by Sabakas, Veebr 20, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Delta

Delta New Member

245
    0
    0
    Sai ka siis täna teooria ära tehtud,nüüd ootan siis seda päeva kuna sõidu saab ära teha.

2. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Arvasin et see teooria on täiega raske , närv oli ka muidugi sees aga pärast kui tehtud said oli ikka hea tunne küll. Ja siis kui sõidueksam tuli , mõned rääkisid et ilgelt raske pidavat olema , see kaheksa sõitmine , mäest üles , ringis sõitmine noh need olid lebod. Aind see viimane kui pidin kujutlema et olen ristmikul ning mida ma teen , suunad ja teepeal asetsemine.

3. erks932

erks932 New Member

273
    0
    0
    ma siin paarp2eva tagasi kirjutasin tartu arki.
    vastuseks sain et seeaasta saab veel ilma lubatetta s6ita ja arvele ei pea v6tma ka veel.
    kuna asja alles arutatakse kuskil. :D

4. elu

elu Member

268
    0
    16
    Kas on võimalik, et postitad siia selle vastuse mis said sõna-sõnalt -> huvitaks endki ja just üksikasjalikumalt, kas viitasid mingile instantsile jne.

5. erks932

erks932 New Member

273
    0
    0

Tere,

Uus Liiklusseadus on alles Riigikogu menetluses ning ei jõustu ilmselt sel aastal. Seega 2010 suvest meie andmetel mingeid muudatusi ette näha ei ole.

Ilusat päeva,

Heikki Käo

Maanteeameti eksamiosakonna peaspetsialist

sellise kirja ma sain;D mina l2htun esialgu sellest

6. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0
    Vähemalt see asi hea ;) Saab öösel rahus sõita. Järgmine aasta tuleb masin maha müüa kui see seadus tuleb. :lol:

7. purexpure

purexpure Member

469
    0
    16
    Jep (y) See aasta saab laod kätte ka, ei ole seda taburetti vaja enam 8)

8. erikk

erikk New Member

3
    0
    0
    Mis kuust alates saab teha sõidueksameid?

9. audikas

audikas Member

215
    0
    16
    ma küsisin neilt eelmine teisip. kui teooriat tegin ja siis nad ütlesid, et seda pole võimalik öelda, sest nad hakkavad tegema siis, kui lumi sulanud on, seega mingi mõne nädala pärast peaksid need arki platsid juba puhtad olema ja siis saab teha. Ma ise helistan neile järgmine nädal ja küsin, kas äkki saab juba sest linnatänavad on küll juba täiesti kuivad ja lumi sulab täiega. Siis kirjutan siia ka, kui vastuse saan neilt.

10. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Kes tallinna ARK-s on mopi lube teinud võiks öelda kas teooria saab kohe ära teha kui minna? Väga tänulik oleks vastuse eest!!!

11. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Kahtlen ültse,et kuskil kohe sind jutule võetakse. Mine parem küsi või saada meil neile

12. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Võimalik,kes teinud võiks öelda,omal 50km umb ARK-ni ja oleks vaja teada ennem siis.

13. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    kohe ei saa mitte üheski kohas.Kui kohe hooaja algul lähed siis saad umb kahe päeva pärast aja.Suve keskel läheb olenevalt kohast 1-4 nädalat.Tallinnas suht suur ARK ning seal tavaliselt pole pikad järjekorrad

Kaasa pead võtma passi pildi (Sul peab olema 2 tükki.ühe annad algul teise siis kui lube prinditakse) ning siis veel 100kr (Siis oli 100kr kui ma tegin vb nüüd rohkem) + isikut tõendav dokument

14. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    Siis vähe jama,niiet ma pean käima ARK-s registreerimas vms? et ainult sellejaoks pean sinna minema? ja siis saab aja alles kirja?

15. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
  16. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Sõidueksamit lastakse ikka teha juba?

17. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Mine küsi järgi :) Ilmad on juba üsna soojad ,et peaksid küll laskma teha vast. Ei ole kindel

18. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
    s6ber sai hoiatuse mendilt sest roller polnud arvel.

19. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    nali v?:D

20. purexpure

purexpure Member

469
    0
    16
    muidugi nali...mingi liba ment oli siis