-MoToMaN-i Piaggio NRG Power DD '09

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -MoToMaN-, Jun 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Garl Oss

Garl Oss New Member

896
    0
    0
    Re: -MoToMaN- Piaggio NRG Power DD 70

vahepeal tuli päris hästi isegi, edu (Y) 8)

2. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Jah eks ma hale ole,aga tagal pole kordagi pidurit kasutanud.Peaks ka pidurit õppima kasutama

3. kevinopa

kevinopa New Member

1,310
    0
    0

Arvan, et oled äkki kusagilt kuulnud ka aga ikkagi just sayn nii ei olegi võimalik lasta pikalt kui ise lenksu tirid ülesse see totaalselt vale-kui tahad ilusti ja pikemalt lasta siis julgelt kalluta taha ja käed hoida TÄIESIT sirgus,harjutamine teeb meistriks. huvitav liikur igatahes,jään teemat jälgima.

4. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Ega see parim roller stuntimiseks polegi,kuid enamvähem kohandatud.Aga tänud nippide eest.Eks ma proovi ka rohkem taha kallutada.Kuid praegu tegin seda ainult sellepärast,et taheti videot.Muidu olen suht algaja.Arvan siiski ,et masin läheb müüki

5. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Mai tea mul vabsee lahja pill, tagale üldse ei lähe aint rebib ketsi rsk peab ikka mingi kangema silku sinna vahele viskama see Corsa mingi mõttetu!!

6. MJbike

MJbike Active Member

2,509
    0
    36

kõige targem on harjutada veloga, seal tunnetab paremini, käed ei pea olema täiesti sirged, küll aga peavad olema suhteliselt lõdvad, kui käed lõdvad siis proovi vaikselt puudutada bariga maad, siis hakkad tunnetama seda tasakaalu ja kraadi kus asi tasakaalus ja kus kaldub üle.

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Sitt lugu aga debiilsus! Barile taseb lasta alles siis kui küljelt-küljele tasakaal selge, enne suur oht valesti maanduda ja külili paisata.
    Nurga tunneb ise ära, kui üks hetk gaas maas roller ikka tõstab nokka, selle järgi tunned ära.

8. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Tahtsin üks päev barile tõusta.Olin peaaegu kohal kui küljetuul puhus.Suht õnnelikult läks siis)).Mul ei rebi ketsi,kuid tagale suht kerge saada.Aga jah harjutamine teeb meistriks.Eks ma harjuta siis ))

9. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Kui leidub piaggiole karpapealset plastikut,siis palun saatke PS!Kokkutulekule sõites tõmbas see sealt minema (((.Sõitsin samamoodi tagasi,kuid ei leidnud seda (((

10. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

see roller on just väga mugav asi tagal, vanaomaniku ja minu käes polnud 300m mitte mingi probleem, harjuta ja sa hui tahadki müüa seda 8)

11. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Eile pesin siis rollerit.Mootor sai ka puhtaks.Võtsin reduktorist tihendi ära ja panin sinna asemele hermeetikut.Nüüd pole probleeme õli lekkimisega reduktorist.Lisaks panin variaatorisse 7g rullid.

12. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

7g raske pole?

13. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0

stundi jaoks on küll.

14. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Lihtsalt enne lahtivõtmist oli selline jama,et kiirendades kogu aeg pöörded laes.Vanad rullid olid kulunud.Loodan,et 7g sõidab paremini.

15. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Üle 6g pole küll mõtet 70cc'le stuntimiseks panna :roll:

16. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0

5.5g normaalne , 6.5g juba tippu püüdmiseks.

17. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

5.5g tundusid liiga kerged.Proovisin juba.Survekas pehme juba.Peaks selle ära vahetama
    E:Alumised küljekondlid on valmis värvimiseks.Esikondlisse tekkis lambist pragu.Hakkab homme seda vast lappima

18. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Niisiis.Sai väike update tehtud.Silindriks nüüd Malossi Sport 70cc.Peaks ka leidma lahjema sumpa.Kui võetakse tööle,siis tuleb augusti lõpus/septembri alguses suurem update mootoris
    Kell 23.46 panin ta korraks käima,kuid selgus,et sumpa polnud lõpni kinni.Homme valan jahutusvedeliku sisse ja vaatab kuidas see sõidab

19. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38

Sa võtsid see silku mis oli Ril?
    Pane siis kas Trek või Laser X-pro vms :roll:

20. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Hetkel jah sõidan augusti R-i Malossi spordiga ja siis peale mõni kangem silku ja vänt

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte