-MoToMaN-i Piaggio NRG Power DD '09

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -MoToMaN-, Jun 10, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
    Ou Mäletan kui ta hellas eelmine aasta oli paanikas, et pärnakad Tallinnas tahavad lõuksi lennata, et kui keegi mult ta elukohta uurib siis pliis pliis ära ütle, räägi Zoneile ka, et ta ka ei ütleks jne :D

2. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Sina lubasid mulle esimesel võimalusel peksa anda. Ma otsisin sind meelega, et sa annaks. Aga olid netihiiro ja sõnad olid tuulde loobitud. Aga sa pettur ütle siis, mis sa teeksid, kui saaksid peksa? Ikka ilgelt kõva vend oled. 25 või 26 aastat vana ja tuled siin alaealisi ähvardama. Nooremaid on alati kergem peksta ju. Vot sa ürita vähemalt üks kord anda peksa kellelegi tugevamale kui sina ise oled.

3. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    No kust ma tean teid kahte debiili. Ma arvan, et teile mõlemale kah ei meeldiks kui mingid lohhid levitaksid teie aadressit.

4. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
    Otsisid meelega xD? iiiirw :D ootasin sind pikkisilmi ülemistes, et näha kas oled ikka samasugune kõw mees nag siin RKS aga su mega KORRALIK 2 AASTAT ARENEND masin ei vedand linnahallist ülemiste ära :roll: . Ja sinuteadmiseks olen kakelnd, kakelnd ka kahe vasta, olen ka peksa saand ja and, pole kordagi politsei jooksnud. Ja kindel et tulevikus tuleb veel selliseid juhtumeid. Aga sa pole vist kunagi lõuaringi tund, tegelt see pole üldse hull, Lõuga saamine pole kõige valusam asi, inimkehal tunduvalt valusamaid kohti ;)

5. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36
    Ja varsti hakkavad siin rks liikuma jutud kõrilõikajatest ning naksitrallidest.

6. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38
    uuuuuuuuu hottt

7. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    Nii teema kohased jutud käivad siin :lol:

8. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Ei saa magada , siin nii huvitavad juttud kaivad :D

9. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Ässitaja pole, aga verd tahaks näha :D:D

10. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kahjuks ega motoman selles osas parem pole, ma mäletan kuidas ta veel see aasta ütles ühel kokkutulekul et eestlased on kõik tondid.

Samas ega netihero jääbki netiheroks kuniks talle pole reaalelus kohta kätte näidatud. Lauri tõesti ootas sind ülemistel, aga sina ei jõudnud kohale.
    Aga peab tõdema et igas foorumis on oma kloun/targutaja. Ma igatsen Jott'i, mitte sind, ta vähemalt rääkis tarka juttu, ega polnud mingi ära tõusnud poisiklutt.

Õnneks on mööda need ajad kui Herr Motoman helistas mulle iga tunni tagant, et küsida midagi: Miks ta roller sellist häält teeb, kas see on parem kui see, mis düüsi panna, kas see väntvõll peab vastu selle silindriga, mis juhtub kui sõita nii ja nii, mis viga võib olla masinal.

11. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    No nahhui võtke tuba või midagi. Lauri türa sul on vaja lõõpida koguaeg? Kasva suureks ja saage kokku mitte ärage pilduge heiti internetis. Motoman on nagu inimene ikka. Ega ma isegi eriti ei salli motomani, kuid kõik siis ärplejad näitavad oma pisikest mõistust ning kui haledad nad tegelt on.

12. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
    ootasin seda venda eile ülemiste ees kuhu pidi ta enda poolt korraldatud rk kokkutulekuga tulema, peale team ülejäänd tulid. ja nagu eelnevalt kordasin 1ne öösõit nägin teda oli mökk mökk nina vasta maad rääkis muga. aga siin Rks ikka nagu hull vend :D

13. NikolaiR

NikolaiR New Member

973
    1
    0
    seljuhul pole sa normaalsete venelastega suhelnud?
    Minu ettepanek on lõpetada see offtopic ja maha rahuneda? deal?

14. getosmurf

getosmurf Member

810
    0
    16
    Ütleks,et kohati on "venelased" isegi viisakamad ning suhtlusaltimad kui mõned eestlased. Ise eestlane nshit.
    Aga Edvard mis nuss on :D ? laseme tagal kah ve :D

15. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    +1, töö juures mul ka, eestlased jumala tuimad ja värki kuid venelased jumala sõbralikud ja tulevad koguaeg juttu ajama jne :p Kuid muidugi pole kõik eestlased nüüd venelastest kehvemad vms (ise eestlane)

16. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Igatahes hetkel otsustas magneetopoolne laager miskipärast kotti tõmmata. Uued laagrid ostetud. Arvatavasti panen ka uue veepumbakomplekti sisse. Aga tõenäoliselt müüb masina maha.
    Homme või ülehomme paneb kokku ja viimased korrad tagal.

17. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
    No 2 aastat ehitamist ja PIDI OLEMA ÜLIKORRAS MASIN :D juba jälle midagi pees XXD kuhu kadus 2aastat korraliku ehitamist ja su proffi käe töö kas mitte alles ei pand uusi laagreid ja asju :D?
    Ma ei tea mu nö Perses saan liigub probleemi vabalt :D

18. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    Järelikult poiss ei oska blokki kokku laduda :)

19. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Türa tont. Hoia oma lõuad juba ükskord. Nahhui sa kaagutad? Kas sul on päevad või midagi, et pead kõige kallal vigisema?

20. shout-out

shout-out Member

497
    0
    16
    piiks see tüüp ise alustas, plus kirjutas tal pole probleemi mu teemasid reostada nii

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte