-MoToMaN- Yamaha Aerox R 2004

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by -MoToMaN-, Nov 2, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    Las poiss õpib :lol: Väljalaset oleksid võinud küll kõvasti rohkem laiendada :roll:

E: Arvasin, et sul ikka kahe kõrva vahel vähegi mõistust olemas, aga sain just aru, et eksisin selles rängalt.

2. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Magnuse tegudest ei võtaks mitte kunagi eeskuju.Aga tal ju veits liiga järsk see üleminek bloki ja silku vahel.Muidu peaks tal see ikka käima edasi.
    Eks ma hetkel veel vaatan palju see väljalase annab.Ei laienda seda korraga väga palju.Aga vaatab kuidas see käima hakkab.Kui paremini,siis laseb veelgi laiemaks selle väljalaske ja üritab muuta portide ajastust.

3. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Poiss vähemalt teab midagi portimisest kah ja mis järsust üleminekust sa ajad nüüd? :D::D

4. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Seal näha laiendatud osa ja originaalset kanalit.Tegelt jah.Tartu tuunerid tuunivad rohkem ja on üldiselt kõvemad tuunerid.Seega ei hakka mölisema.Nkn jään alla.

5. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Kahjuks pole silinder üldse tema poolt porditud, ei taha sellega öelda, et ta nüüd ta ei tea sellest midagi vaid lihtsalt seda, et asi on oma ala profi poolt tehtud ja välja arvutatud kuidas sealt maksimum välja saada :)

6. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    See nii-öelda umbes portimine on põhimõtteliselt sama, mis kott peas naise nikkumine. Kunagi ei tea, mis peale ''seda'' saab.

Tahan sellega öelda, et kutt võta vaevaks ja tee endale portimise põhitõed enne selgeks ja siis hakka tegutsema, see umbes tegemine võib lõpuks kahju teha ja võrduda utoopiliselt suure küttekuluga ning mitte mingi jõudluse kasvuga. Lisaks pole sisselaske laiendamisel mingit mõtet, kui blokk samasuguseks jääb.

Aga ära mind kuula, sa ise ka tark ja osav.

7. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    No sellele tehtud ikkagi suht max portimine.Z0ne seda nagu ei teinud vist.Mulle piisaks ka sellest,mis hetkel on.

8. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    No mina teen nii nagu mina teen.Isa seletas ära,mis nemad varem tegid.Seda ma teengi järgi.Minu ülesanne pole sealt maksimum võimsus saada.
    E:Tra duuubel tuli.

9. kert

kert Member

772
    0
    16
    Ei taha küll midagi halvasti öelda ega kedagi midagi halvustada, kuid ega see s6 MK2 vasakpoolne olev kanal pole valmis?
    Ning kui tegu oma ala profi poolt tehtud tööga, siis ehk jagad selelst valmis porditud silindrist rohkem pilte?

10. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Tundub küll nagu üks kanal oleks tegemata.

11. Veaxol

Veaxol New Member

65
    0
    0
    edu masinaga ;)

12. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Niisiis.Vahetasin kolvi välja.Nüüd tarvis viia see silinder puurimisse.

13. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    kui lased üle puurida silindrit siis suurema mõõduga kolbi ka vaja. Taipasid sis kohe suurem soetada ?

14. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    See originaalkolb ei sobinud.Loksus sees.Remontmõõdus kolb ei mahtunud sisse.Ma ei mõõtnud seda silindrit enne ostu.Müüja ütles,et see ikka originaalmõõdus.

15. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Mina enda silindrit ei näppinudki, ei näinud vajadust, karteritest sai piisavalt kätte. Minu tegemise põhimõte oli suure karpaga viia võimalikult palju kütust võimalikult lühikese ajaga silindrini.

16. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Mul pole vaja mingit max porti teha.Sõitmiseks piisab ka sellest,mis hetkel on.Liiga hea pole hea.

17. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    Mis mõttes ?

18. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    No kui teha pordid liiga laiaks,siis see pole hea.Kõike peab tegema mõistlikkes piirides.

19. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Ütle nüüd miks see hea pole? Asi käib liiga pöördesse ja midagi lendab laiali arvad?

20. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Kui liiga laiad teed,siis hakkab teie jutu järgi kütust rüüpama.See tähendab,et see hakkab juba sitemini sõitma.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte