Millegi pärast nõustun sinuga, sest ka tema niva ning muhu projedest pole midagi kuulda olnud, arvatavasti jäi pooleli. tee siiski kõigepealt üks maisn valmis ning siis alusta uuega! Kuid siiski edu nokitsemisel!
vähem juttu ja rohkem tegusi, hea pill tulekul, ise omasilmaga asja ülevaatand ja ei saa midagi kehva õelda.
pragut masin seisab keldris ja ootab liivapristis mõnedele osadele, siis plaan tussu parlanksi ajada kenasti, kiigepikendus tuleb uus jne. Üheks ideeks on ka aretada tph esiots jms.
see oligi tema oma tegelikult. Muidu kondlitega ideed lähevad ja tulevad, esialgu polegi vast kondleid tarvis.
MMA ehitas kahe silindri süsteemi. Aga muidu vinge masin ja edu sulle![/quote] Ta tegi seda , aga käima ta ei pannud .
mida see annab kui mingi harjavars on amordi asemele pandud ? sinu kõigist projektidest näeb see kõige arulagedam välja
Juba selline suhtumine enne välimus siis mootor, näitab seda, et sul pole reaalselt raha et sinna mingit big borest vahvamat asja peale tellida. Muidu oleks tellimus juba ammu sees, mootoriehituse plaanid jne jne. Kindel, et siit midagi head ei tule. Peace.
Ta tegi seda , aga käima ta ei pannud .[/quote] no kui sa nii ütled siis võiks ära mainida et see nö vahetükk on siiski kasutaja kevy poolt tehtud, mille ta MMAle müüs. MMA tegi sinna muud vinged asjad, möllas väntade ja värkidega
ega kui sa ise oled lilla, ei pea kohe rollerit selleks ristima. Nahhui sulle koguaeg minu roller ette jääb, kas ma poole sõnagagi mainisin et MUL ON PROJEKT ? Sa oled ikka tõsine suguhaige rsk. :roll:
Kui ausalt teada tahad siis jah, hetkel seisab kogu kupatus raha taga, siiamaani on asi suhteliselt säästumasin olnud, enamus juppe on saadud kas üliodava hinnaga või omast arsenaalist. Aga mootoriplaan on siiski teostada, midagi toredat, ei tahaks alla 20hp jääda See, et enne kondlid, siis mootor, on siiski natuke ennetlik järeldus minu poolt. Minu viga siiski! Hetkel teen niikaua, kuni finants lubab ja tuju on, see masin pole mul esiplaanile seatud praegu. Loodan, et ei ole väga hullu, kui teemat vahel uuendan ja jagan oma mõtteid ja tegusi teistega
Re: motomehe aprilia sr stealth 98 /sprinter ma ei saa aru mida te hädaldate, las inimene teeb vaikselt kui raha pole,pole ju vaja kohe enda ennatlikke järeldusi letti lüüa, seda teemat oli lausa naljakas lugeda kui arvestada kasutaja stento kõnepruuki. :lol: mulle muidu millegi pärast see roller meeldib, ma ei saa ise ka aru miks.