Motoxrollu-Aprilia SR50R.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by motoXRollu, Juuli 31, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Küsimus mul ausaltöeldes, kõlab siis nii et, kust saada R-ile gondli juppe/plastikuid? Olen enda teada terve interneti läbi otsinud ja isegi f*king Ebay'st ei ole saada...kas ma ei oska otsida või ongi R-ile raske saada? Kui teate kust saada, palun PS-i või siia vastuseks saata link vms, tänud.

2. Janar.

Janar. Active Member

628
    36
    28
    Kui tahad tutikaid siis võid ju camexist küsida. Kuid usun, et tutikad maksavad korralikult. Edu R-iga! 8)

3. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16
    Üle 600 euri maksavad.

4. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    600 euri terve komplekt? Suht budsis ju :D rohkem kui rollu ise oli..
    Kui keegi myyb tagumisi kyljegondleid, voite märku anda. Eelistaks musta värvi aga võib ka värvitöid teha

5. Kymco Sup

Kymco Sup Member

916
    0
    16
    Palju loodad. Üks esimene esigondlipool maksis vist 320€. Iga teine detail suht samasse kanti vast.

6. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    saan korraliku diili, 75€-ga kasutatud gondliring. Vaja lihtsalt üle värvida, midagi hullu viga pole. Klapib vähemalt, vastupidiselt minu praegusele :D
    Kui kätte saan, panen kokku korraks, näitan teile siis milline välja näeb, siis panen asjalikuma värvi kah peale. Mõtlen vist ikka mustaks kõik.
    *~Ostan jalgade juures oleva 'kindasahtli' kaant millel oleks lukk olemas. Lukk katki mul..~*

7. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    tee midagi ilusamat kui tavaline must.

8. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Kui uue sahtli ostad siis sa ei saa seda oma votmega keerata ju. Mõtetu ost oleks. Pigem osta terve lukuring kui see pisike plastik. Edu masinaga 8)

9. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Asoo. selle peale ei tulnudki :D Tänud.

10. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Ostan koos gondliringiga ka lukukomplekti. Ei hakka koonerdama :lol:

11. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Sain gondlid kätte ning nojah, niivõrd-kuivõrd on osad paremad. ütleme nii et pooled on ilusamad ja tervemad ja pooled on minul ikka kenamad ja tervemad :lol:
    aga kui mõlemad nüüd kokku panna ja üle värvida saab korraliku. Peab lihtsalt vaatama et kõik klapiks. 8)
    Mootori jätan selliseks nagu on. Lähiajal ei plaani küll mingit 70cc alla lükata.

#122 Member

446
    7
    18
    Palju edu sulle selle projektiga 8)

13. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Olen muutlike mõtetega, ei soovi ikkagist vahetust teise rolleri vastu, võtan selle kätte ja teen selle esiosa korda ja ilusaks...
    sellega ikkagist probleemid, ei tea kas raam võib kõver olla? siis oleks täitsa p*tsis ausalt.

#122 Member

446
    7
    18
    mis sul täpsemalt seal ei istu? Mul ei istunud algul ka see pealmine väike plast milel all õlipaak ja tosooli paak viga oli selles et signaal oli liiga kõrgel :lol: :lol: :lol: väänasin seda alla poole ja nyyd istub kõik ilusti :D

15. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Mul ei istu nagu, terve see ülemine osa.. panen selle nagu esiosa kokku ilusti, hakkan peale panema ja...servad ei klapi olemasolevate gondlitega..ehk selle suure jalge-esise gondliga, rõvedad suured praod jäävad sisse. Ja pead jõudu kasutama et esiotsa üldse kokku saada.

16. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    esimese osa all ma mõtlen seda mille küljes on tuled jms.

17. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Hark otsustas jälle otsad anda :-x :-x
    Peab uue hargi vedru kah ostma, väänik kipub kinni jääma kui hargilt maha lükkad. Või siis ostan lihtsalt jala...
    Kas jalg on tõesti etem kui hark? :lol:

18. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    On etem. Mugavam ja kergem.

19. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18
    Küljejalg on mugavam ja võibolla isegi ilusam, kuid kui vaja masina kallal nokitseda, siis on seda suhteliselt ebamugav teha, kui roller kaldus on. Lisaks küljejala paigaldamisel pead põhjakasse augu tegema.

20. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Eks siis millalgi sebin selle endale.
    Tänud.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte