MTKT undertail

Discussion in 'Help!' started by Possible, Jan 18, 2011.

1. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Pane see oliverile alla , vaata kas sinna istub . :|

2. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    ei istu:D, tundub et lihtsalt on klaasriidega mõllama hakata, saab äkki kogemusi ka, teinekord võib ka vaja minna. keegi ei oska vist aidata

3. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    [qu

mul on endal olemas oliver, aga oliveril on homemade undertaili võrreldud, teist moodi üldze[/quote]
    Pane see oliverile alla , vaata kas sinna istub . :|[/quote]
    ei istu:D, tundub et lihtsalt on klaasriidega mõllama hakata, saab äkki kogemusi ka, teinekord võib ka vaja minna. keegi ei oska vist aidata[/quote]

Aga proovi aeroxile alla lükkata :p Äkki sinna istub .

4. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    Pane see oliverile alla , vaata kas sinna istub . :|[/quote]
    ei istu:D, tundub et lihtsalt on klaasriidega mõllama hakata, saab äkki kogemusi ka, teinekord võib ka vaja minna. keegi ei oska vist aidata[/quote]

Aga proovi aeroxile alla lükkata :p Äkki sinna istub .[/quote]
    siis ma pean linnast sõpru otsima, endal pole kuskil läheduses roxi

5. alextyrk

alextyrk Member

774
    0
    16
    tee ehk pilte kust puudu jääb-enda rolleri küljes siis äkki teab kuida aidata?

6. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    kuigi roxil on ju täiesti teistsugune

7. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    roxi oma see küll pole

8. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Kas kondleid 2cm kokkupoole ei anna painutada , nagunii pead klaasriide ja vaiguga kinnitama selle underi.

9. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    ei anna, rolleri raam jääb ette ja tegelikult peaksid ääred ilusti kondlite alla jääma ning 2 kruviga alt kinni et edasi tagasi ei sõidaks :oops:

10. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    licalt kuivalt oled proovinud, et võtad konlid maha jne, kuidas siis jääb?

11. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    ta ka tagatuli ei magu vahele sinna õige koha peale või underi ülemise ääre ja tule valehele jääb umbes 1cm vahe

12. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    ma olen nädalaid kulutanud sellepeale, närvid suht läbi juba, tagatule lõhkusin ka ühekoha pealt ära kogemata närvide pärast. kuigi ei midagi hullu

13. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    take care easy man, roller ei ole veel maailma löpp, kuigi jah need cpid ja keewayd on lihtsad katastroofid rahakotile, kui tuunima hakkad ka veel neid.

14. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    ei no lihtsalt ajab endast välja vahest kui ütled istu, aga ta ei tee nii.... koguaeg kukub küljes, eks ma kodu ja soojemad ilmad proovin veel igat moodi, vb on ikkagi kõige targem klaasriidega mõllata, kuigi need kruvikinnitused murdusid ka lõpuks ära, seal oli 0.0005mm plastik ainult :p noid vaja nagunii korda teha

15. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    http://www.youtube.com/watch?v=b9kq2fQP ... re=related sellest videos nägin et ta lõikab enne raami natuke ära tagant need nurgad sealt vist, minuarust jäi mul ka puudu nonde nurkade pärast, tuleb ilusti vaadata ja täiesti kindel olla enne kui lõikumiseks läheb....

16. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Kusjuures oma hiinakal lõikasin kah selle tagumise raua üra muidu külge ei istund.

17. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    no sa oleks kohe võinud õelda, oleksid kümpa saanud. nüüd jäid hiljaks :lol:

18. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Seda rauda kuhu tagatuli kinnitub seda lõikasin kah , ja tagatulel pidin selle punase helkuri osa kah küljest lõikma , ise kinnitasin underi kondlite külge kuumliimiga , aga vaiguga ja klaasriidega saab tugevamalt.

19. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    sealt lased paar väikest ilusat ümara peaga kruvi läbi hoiab ka ülevalt vast, kui ta mõrasid ei hakka sisse ajama aukudes põristamisega

20. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    kodu saan siis vaatan, lõigun ja juran, loodan et saan paika enne kui närvi lähen ja midagi muud kogemata ära lõhun :oops:

Jaga seda lehte