ei istu, tundub et lihtsalt on klaasriidega mõllama hakata, saab äkki kogemusi ka, teinekord võib ka vaja minna. keegi ei oska vist aidata
[qu mul on endal olemas oliver, aga oliveril on homemade undertaili võrreldud, teist moodi üldze[/quote] Pane see oliverile alla , vaata kas sinna istub . :|[/quote] ei istu, tundub et lihtsalt on klaasriidega mõllama hakata, saab äkki kogemusi ka, teinekord võib ka vaja minna. keegi ei oska vist aidata[/quote] Aga proovi aeroxile alla lükkata Äkki sinna istub .
Pane see oliverile alla , vaata kas sinna istub . :|[/quote] ei istu, tundub et lihtsalt on klaasriidega mõllama hakata, saab äkki kogemusi ka, teinekord võib ka vaja minna. keegi ei oska vist aidata[/quote] Aga proovi aeroxile alla lükkata Äkki sinna istub .[/quote] siis ma pean linnast sõpru otsima, endal pole kuskil läheduses roxi
Kas kondleid 2cm kokkupoole ei anna painutada , nagunii pead klaasriide ja vaiguga kinnitama selle underi.
ei anna, rolleri raam jääb ette ja tegelikult peaksid ääred ilusti kondlite alla jääma ning 2 kruviga alt kinni et edasi tagasi ei sõidaks
ta ka tagatuli ei magu vahele sinna õige koha peale või underi ülemise ääre ja tule valehele jääb umbes 1cm vahe
ma olen nädalaid kulutanud sellepeale, närvid suht läbi juba, tagatule lõhkusin ka ühekoha pealt ära kogemata närvide pärast. kuigi ei midagi hullu
take care easy man, roller ei ole veel maailma löpp, kuigi jah need cpid ja keewayd on lihtsad katastroofid rahakotile, kui tuunima hakkad ka veel neid.
ei no lihtsalt ajab endast välja vahest kui ütled istu, aga ta ei tee nii.... koguaeg kukub küljes, eks ma kodu ja soojemad ilmad proovin veel igat moodi, vb on ikkagi kõige targem klaasriidega mõllata, kuigi need kruvikinnitused murdusid ka lõpuks ära, seal oli 0.0005mm plastik ainult noid vaja nagunii korda teha
http://www.youtube.com/watch?v=b9kq2fQP ... re=related sellest videos nägin et ta lõikab enne raami natuke ära tagant need nurgad sealt vist, minuarust jäi mul ka puudu nonde nurkade pärast, tuleb ilusti vaadata ja täiesti kindel olla enne kui lõikumiseks läheb....
Seda rauda kuhu tagatuli kinnitub seda lõikasin kah , ja tagatulel pidin selle punase helkuri osa kah küljest lõikma , ise kinnitasin underi kondlite külge kuumliimiga , aga vaiguga ja klaasriidega saab tugevamalt.
sealt lased paar väikest ilusat ümara peaga kruvi läbi hoiab ka ülevalt vast, kui ta mõrasid ei hakka sisse ajama aukudes põristamisega
kodu saan siis vaatan, lõigun ja juran, loodan et saan paika enne kui närvi lähen ja midagi muud kogemata ära lõhun