Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing äkki leegirotu relakaga maha ja teisel sumpal ka relakaga maha ja siis keevitad selle stock leegika selle uue sumpa otsa, või nii ei anna teha ?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing TÕmba see stokk summuti alt ära. Ja siis otsid kõigi rollerite summutid piltidelt välja. Mis ikka on õiged nagu,aga mitte tihti tellimus lehtedel,et ilustreeriv pilt. Ja siis vaatad, millist peaks kõige vähem ümber tegema. Prefekt oleks nii, kui sa summutit lõikuma ei peaks. Vaid ta alla läheks, ja ära mahuks. Silencerit saad igati pidi keerata. Siis keevitad uued kinnitused, nagu sul vaja, ja ongi nagu norma ju. aga mai kujuta ettegi, kas võimalik. Pole näinud, kuidas sel derbil see summutii on seal.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Neid tavasumpse ei saa mitte mingit moodi lõikamata alla panna :roll: Yhelt tuuninglehelt leidsin sumpa mis raudselt alla sobib kuid see 180 euri Ja seda raha mul pole ning selle pärast yritasin tavasumpsi alla sobitada. Võin panna millalgi pildi kus sumpa, selle kinnitused jms nähtaval.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Kohe läheb veel kobedamaks Sain tribal kleepsude komplekti kätte, need panen peale, ostan korralikumad gripid, teen tagugondlit ymber ja viin taguotsa korraliku värvimisse.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Hmm kui ma ei eksi siis seal videol oli tal all Leovinci V6 ja ma olen näinud veel gp 1 kus on V6 peal :S .
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Õige, ja see ongi see sumpa millest mul yhest eelmises posis juttu oli.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing niipalju nüüd kui ma olen uurinud müüakse V6 ainult derbi gpri-le müstika
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing leovince v6 for mopeds ... enduros / supermotos and leovince v6 gp replica for bike ....
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing http://www.opvoeren.nl/shop/uk/onde...Afk=gps&Srt=uitl&Srtn=Uitlaten&Srtuk=Exhausts Pilt isegi juures :roll: Peaks siis ju sobima
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Tavai osta see ära, raha läheb aga sumpa megakena kujuga! muidu leovince töötab üldjuhul alates 6500 pöördest 10000 pöördeni korralikult Mul endal läheb sellega päris edukalt edasi.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing aga tegelikult, kui natukene pead kasutada, saaks sinna alla kindlasti mingi teise summuti ka. aga, osta too leovince v6 ära, ja jääb ilusam, ning ma arvan ,et ketrab ka. Looadme,et ta rõvedalt pinisema ei hakka, ning siis üli bueno.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Selliste sumpsidega on jah selline asi et jube lärmakad. Praegune stock sumps nii mõnusa maheda häälega Ma vb yritan ise mingi sumpa teha/lasta teha enda mõõtude järgi.