Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Neid pasunaid igasuguseid. 12 V pealt töötavaid on ka. Ise olen puutunud ka kokku ühe sellise imevidinaga, kuid enda arust tegi küll see mõttetut häält.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Kõikidel autodel ja rolleritel ja asjadel võiks muarust üldse se tuutuut masin ära võtta, täitsapekis kus ma vihkan seda, rõve. Ise ei kasuta signaali mitte kunagi ja käib rõvedalt ajudele kui teised muudkui paugutavad sellega. Maitea :lol:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Siin Tallinnas siis vast liiklus ohtlikum või sina väga salliv ettekeerajate jms. suhtes Okei see selleks. Kui need pasunad veel siis saadaval kui raha tekib, siis ostan vast ära. Prioriteet on hetkel siiski tagugondli ymberehitus ja värvimine. To rs125: See 1 kord võib tõesti saatuslikuks saada :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ei saa seda kuidagi käima lykata. :roll: AcloYde kuidas sul ta elektritrelliga siis käima pandi, kui viitsid seletada? Seda oleks mul igaks juhuks kasulik teada
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Võtad kaane maha ning siis keerutad seda vario poolt kus on jahutus taldrik ning voila!
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ahsoo Proovin yks päev järgi Käisin just tal teeninduses järel Fakk millegipärast tagupidur absoluutselt ei võta, ainult seistes kui põhja vajutan siis veidi võtab. Helistan homme Motoboxi ja kysin wtf :-x Sidur vahetati ilusti ära, pean seda veel timmima, väga madalatel pööretel juba haakub. Või on see tingitud sellest, et klotside otsad uued ja kandilised? :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Iga uus asi mis sa paned ntx piduriklotsid sidurid jne tahavad nii öelda kulumist saada.... Ehk nagu sissesõitu, kui nad juba natukene kuluvad siis hakkab ka paremini võtma sul pidur...
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ega nad pidurit ei vahetand, loe veidi. Kettt ja hambad ning sidur vahetati, muud nad ei teinud. Ma ei saa asu mis nad selle fkn tagupiduriga tegid, yritan ise homme vaadata, äkki ei keeranud piisavalt peale tagasi :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing ära parem ise näppima hakka . kõigepealt helista sinna ja kurda häda et keerasid midagi perse . ise näpid vele midagi ära ja siis viid nö garantiiremonti siis nad saavad öelda et sa võisid ise ära näppida .
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma enda high tech baotianil sain :roll: ju vast saab low tech Derbil kah E: Algul helistan muidugi neile yle ja kysin mida nad tegematta jätsid või valesti tegid pidurite tagasipanemisel, ma ei taha seda uuesti sinna viia, sõita vaja. Kui saan ise korda teha siis teen ikka ise, läheb kiiremini ja tasuta.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Boationil sul ikka trummel vast , trummlil saab. See ketas ikka onju , kettal ei saa. Sul võib õhk vahel olla vms. :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Baotianli esipidur ketas :wink: Ja seda sai peale ja maha keerata Kui nyyd õhk vahel oleks, siis kyll ise näppima ei hakka siis võin jah midagi per*e keerata :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing mis sa seal ketaspiduritel siis niiväga persse keerad tahaks teada ? lased õli välja ... big deal , õhutad uuesti ära ja funksib . Persse keerad sa siis midagi kui maitea nussid need kolvid ära mis supporti sees või ma ei kujuta ette :roll: :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Viskasin paar pilku tagupiduri peale, ei saand kyll sittagi aru milles asi :roll: , äkki klotsid õlised aga siis peaks ketas ka olemaa aga ei olnud. Võtan homme piduri maha, vaatab siis mis seal viga. Vähemalt sai sidurit timmitud, kiirendus 45 ni läks terve sekundi võrra paremaks. Nyyd on kõik asjad kooskõlas, v.a. karpa. :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Loogiliselt võttes peaks k6ige vaiksem hääl olema kõige väiksema vati( misiganesvärk) pindalaga koonukas , minumeelest , aga võin eksida
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Minu loogika väidab just vastupidist. Selle pärast loodangi teie isiklikele kogemustele.