Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing E5 suht vaikne. Vähemalt mul nüüd kinnise e5-ga hääl tsipa vaiksem 19mm karpa otsas,kui oli metrakiti koonusega 12mm karpaga.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Nonii, sovitatud on Malossi E5'te Midade arvate Polini õhufiltrist? http://www.easyparts.nl/showarticles/0- ... lters.html
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing no need suured sinised polini koonukad peaksidki suht kõige paremad olema ... ehk siis need saavad kõige rohkem õhku :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma täna nägin scooter-attackis uut filtrit (mu jaoks) originaal ''boxi'' http://www.scooter-attack.com/shop/arti ... navigation Ning ma nägin teid Pirital mingi päev sõitmas, jõle ilus masin on
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Olid see sina täna Mustamäe Statoilis? (kui olid sina, siis ma olin see punase Aeroxiga vend seal) Igastahes väga kena masin on.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Jep see olin mina Mõnusa häälega pill sul Sul pole kylje ega harkjalga? Sry, et su eest püstoli ära krabasin :lol:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Irw, pohhui Ma alguses mõtlesin, et sa just lõpetasid tankimise. Aga jah, mul on harkjalal see vedru puudu mis ta ülesse tõmbab. Küljejalga ka pole.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Kui spidokasliiguks veitskiiremini edasi siis oleks väga ok roller Muidu tõmme oli, hääl oli normaalne ja ülimalt mugav !
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Mina ei oska seda komenteerida, pole tema omaga sõitnud Sumpa on praegu vist kõige suurem kiiruse piiraja, tall see katalysaator niii suur ja vastusurve ei ole piisav pluss veel on selle sees võre/d sodiks, sest kui sumpsi loksutada siis see koliseb. Eile andis CoolDJ hea idee selle custom sumpa suhtes, et võiks sellised suuremat sorti silencerid mõlemale poole rollerit meisterdada, siis oleks vast hääl kah vaiksem.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Kuna nyyd sellised kylmemad ilmad ja see aasta ma ei taha enam enda põlvi tuksi keerata, siis panin rolleri talveunne. :roll: See tähendab aga omakorda seda, et on aega selle custom sumpaga tegeleda Kui raha tekib, siis ilmub peale ka Stage 6 50cc silku kit, vb pikemad ylekanded ja paremad vända laagrid. Kuna need plaanid tähendavad raha vajadust, siis reklaamiks enda myygis olevaid juppe viewtopic.php?f=42&t=11128 Ostke ka kõllid või makk ära!!!
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Vägev masin, pole veel kahjuks oma silmaga näinud sellist Eestis.(v.a. pildid )
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing On jah, sulle ja teistele siis veelgi pilte Enne viimast kokkutulekut, läikivaks lööduna Hetke seis Sumpa, keegi kunagi tahtis sellest pilti, äkki oskate öelda mille sumpad sellele sobiksid? Natuke pahteldatud, tehases oli natuke viletsat jäänud, tahaks ikka sujuvaks teha Gondlit veidi lihvitud
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma armastan selle masina esiotsa, nii faking terav, et saaks kohe Aafrikasse minna neegreid küttima.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Afrikasse ma päris ei lähe. :lol: Aga Eestile kavatsen suvel ringi peale teha, eks siis kytin teisi rolleriste