Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Otsustatud Kuna mulle meeldivad hobused (jõuühikud mitte loomad) Siis võtan Polini Kuna sellel neid heppasid tsipa rohkem
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing no, mõttega sellist asja pritsida siia? samahästi võiks õelda, õu võta mhr team 2. pohhui,et 3k kallim. Corsa on teisest materjalist, ~1,5-2k kallim!?, + vajaks paremat summutit( noh, saab hakkama ikka,aga jah), vajaks vast jub aväntvõlli( alguse kindlasti peaB,aga hiljem), + siis võiks juba teine karpa olla, ning siis lõpuks hakkavad vast juba sidurid ja värgid järgi andma. Suht mõtetu soovitus, või nii, ära pikka viha pea. et mu postitus täiesti mõõda poleks, siis, uurin niisama hvist, miks mitte malossi sport? lihtsalt. VÕimsus peaks suht 1:1 olema. Vähemalt, minu meelest teeb polini ka tiba hullemat häält,aga hea valik siiski. ma usun küll,et jääd rahule, ja kui esimesi kiiremaid teed, siis tõmbab suu naerule...
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Robskar corsa on polini spordi porditud versioon , ise polini spordist corsat teha pole ka eritile kunst. Corsa vajab summutit suht kanget , väntvõlli , laagreid , karpat jms. :roll: Ning polini sport peaks ikkagi malossist sutsu võimsam olema. :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Muidugi võtaks Corsa kui raha oleks Aga isa jobu selline vedas alt ja ei kinkinud jõuludeks suurt midagi (pidi kinkima raha) Esialgu piisab sellest Polini Spordist küll
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Jah, see on üks peamistest põhjustest miks just kõige parematele silindritele ei mõtle. Tänasest tegemistest siis lähemalt Sai parandatud akut hoidvat alust Enne Pärast Loodetavasti seekord see järgi ei anna Sai tagugondlit sobitatud Enne (osa istmealusest plastikust turritas august välja) Pärast Päris sümeerilised (Y) 8) Teine pool tagugondlist praegu (klaasriide ja klaaskiud pahtliga tehtud)
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing See oli ikka väääga ilus mille Bikeworld postitas . Loodame et tuleb midagi samalaadset?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Täitsa lõpp kui kõva masin. Mulle räigelt meeldib. Just see taga osa. Et seal lõpus see kett ülekanne ka on
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Mõtlete, et vahetaksin põhivärvi siniseks? Seda ma eriti ei tahaks teha Aga jah need valged osad sel pildil võin teha enda rolleril ka roheliseks või valgeks. Tagugondel on praktiliselt valmis, peaks siis millalgi kuskile värvija juurde viima
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Keegi ei kinnitanud mu arusaama ega ei vaielnud vastu, mis värk on siis? Igatahes täna vaatasin rollerit ja tekkisid igasugused ideed Ma hetkel ei avalikusta neid aga ehk saate neist ise aru, minu küsimuste järgi Ja sooviks vastust paarile küsimusele Kas on olemas rohelist värvi jahutusvedelikku ja kust seda saaks? Kui ei, siis mis kraadide juures toiduvärv keeb?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Roheline jahutusvedelik on olemas küll, mul omalgi roheline sees praegu
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma juba aiman, mis ta teeb. Sinine, roheline, ja oranz/ roosakas peaksid olema jah, need mis saadaval. Sinine pidi kõige sitem olema, roheline keskmine jne. aga,see roheline on selline tuhm, erk ta ple vms