Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Muhahahaa! Sai eile poes käidus ja väikestviisi varustust täiendatud. :lol: Kahjuks makrol kadus see "püstol" ära, ju peab siis poest uue rottima :roll: Aga jah, mul on kurjad plaanid :lol: Väikestviisi vihje teile:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ohjummel. Armas varustus, tee pilte siis oma kurjadest plaanidest ka. Edu!
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing eks me siis varsti näe, millega sa hakkama saad muide, mis see must asi seal laual vasakul pool on mingi relv? sellega käisid poes?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Jep :lol: Ei see mul õhupüstol, Makarov, jäi kogematta pildile Näeb välja nagu päris Eks te näete mu kurje plaane, enne pean endale selle otsiku leidma makro balooni otsa. Eile lootsin ilma otsikuta sellega midagi teha, mõtetu üritus :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing siin vist tuleb mingine gondlite ümbertegemine, kui ma ei eksi igasttahes stuffi on pasaauguni ja hooajani kah veel aega, :wink: EDUU!!
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma olen väga õnnelik selle sumpa üle, see läks alla Silkut hakkan installima niipea kui väntvõllil laagrid vahetatud ja seda saan teha siis kui olen uued laagrid ja geneka tõmmitsa kätte saanud
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Sumpa on nagu ta on aga kuidas hääl tuleb ma loodan et mitte nagu mul vms.D sest rollerile see ei sobiks
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Aitäh kõigile Aga ei tea kas sellest sumpsist piisab Polini 70cc Spordi jaoks??? :roll: