Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing aga samas. teeks nii,et paneks mingi eluuuuu kerged rullid, ja värki,et jõuaks vedada. ja siis väiksemad hammakad, sealt saaks sitaks hea kiiiruse kätte ju.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ei hakka ma mingit kiirenduspilli tegema, ma olen rohkem lõppkiiruste fänn Seda ma juba alguses ütlesin, lihvin bloki siledaks ja läheb värvi alla :wink: See stock välimusega blokk on tõesti rove, nagu CoolDJ välja tõi.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Täna sai siis veel gondleid lihvitud Pilte ma neist üles panema ei hakka Homme plaanis mootor alt võtta, puhastada ja tsekata ka veevoolikute läbimõõdud. Hakkan vb ka uusi bensiinivoolikuid külge sättima
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Oijah, vaatasin kõik su teema leheküljed läbi. Jah, mul on igav Ootan huviga, millal sa uue silku ja sumpa peale pistad
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Täna sai alustatud mootori maha võtmisega, varika sisemus tühjendatud, jahutusvedelik välja lastud, voolikud lahti ühendatud, homme lasen tööga edasi Puhastasin ka niisama mootoriblokki mudast ja õlipaaki sitakihist Sai esiporikas lõpuni lihvitud, samuti ka esigondel, homme peaks neid pahteldama hakkama. No paar pilti siia kaunistuseks
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing No se piibu juhe ja süüde ja starteri jubinad Tavaliselt mul on need jubedad kui ma need laiali lammutan :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma pooleldi puhtusehull, jõudsin need enne pildi tegemist puhtaks teha, kahju, et tünga said :lol:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Aitäh, tore, et keegi mu arvamust jagab Täna sai siis uued voolikud ostetud Proovisin peale panna, lootusetu, kui peale saaks, ei jääks need voolikud nii, et vesi seal ilusti ringleks :roll: See plaan tuleb vist maha kanda :? Voolikud siis Hakkasin ka ühte juppi ise tegema, ei raatsi originaali lõikuda :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Pigem midagi sellist nagu aeroxile keegi ehitas et ei pea tervet istet ära kakkuma et karpale jne ligi pääseda ? :roll: Aga, las omanik räägib ise
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing See on istmealuse põhi, augud on sellel sees selleks, et muidu ei läheks see paika. Originaal põhjal on ka muhk. Sellele kavatsen aga külge ehitada bassiaugu, kui tümm mängib siis on bassi õhul kuskile liikuda ka :wink: Ei raatsinud originaali augustama hakkama
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Õhul pole vaja kuskile liikuda tegelikult. Kui teha kinninekast, siis bass on palju sügavam :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ei ole ju Mõtle veidi kõlari liikumise üle ja siis mõistad, et tegelikult on vaja õhul vabalt liikuda :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing on kyll vaja õhku liikuda, aga võib ka kinnine kast olla see peab licalt suurem olema!!