Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing äkki tahab rollerit paremini tundma õppida vms! Igatahes väga ilus roller mulle väga meeldib! 8)
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Huvitav vaatenurk tõesti :lol: On vaja ju, kuidas ma siis bloki värvi alla saan kui seda alt ei võta? Kuidas siis voolikuid vahetan kui ei pääse neile ligi? :roll: marx pani ka tegelt suht täppi
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Täna sai rollerile veidi nänni ostetud. Sisse lähevad parimad mahlad 8) Otsisin aga alumattide jaoks alumiinium lehte aga isegi Espak'ist ei leidnud :roll: KEY's pidavat olema aga kahjuks ainult mingid väiksed ribad. Mul on vaja aga sellest teha mootori ja põhjakaitse ka :roll: Andke abi, kindel koht kust 110% saan enda alu kätte.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Japp, tšeki sealt Tondi K-Rautast, saali tagaotsas on ühe riiuli juures suuremad riffelplaadi lehed ja mõned väiksemad tükid leiad ehk ka sealt. Üsna kallis on ainult
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Tänan Vaatan siis homme sinna Väike pildike ka mis on õnnestunud siiamaani kokku koguda Polar Red Long Life jahutusvedelik Toonlakk Täissünt õli Pirakas padrun LED'id ja takistid Comandant
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Täna tegin veidi tööd. Comandandtiga nühkisin bloki nii puhtaks kui sai aga ei piisa :S Näpuotsad juba lihvimisest ja nühkimisest valusad. Alumiiniumi sain muide kätte, veidi võret kaaa Nühkisin reduktori kaane seestpoolt sellest mustast lögast puhtaks Hakkasin ka viimast krobelist gondlit siluma, 1 sisegondel juba suuuht pöörfi 8) Alustasin alust jalamattide välja lõikamist, märkisin ühe ära, aga deem, lõigata ei anna seda :S Dremliga läksin kallale, liiga aeglane progress. Millega seda lõigata??? Okei, enough of bs, paar pilti Ostsin ühe suure lahmaka ikka, maksis ka parajalt :lol: Väga ilus võre, mina arvates vähemalt 8) Nice and shiny
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Suur see plaat on ? Ning palju maksis? (Kavatsen ka osta) Võin ka homme isa käest küsida kuidas oleks kõige parem seda lõigata. (Ta jagab sellist värki)
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma ostsin samasuguse riffeli aga seal kus ma ostsin oli üks suur tükk ja see maksis 1000kr ostsid selle samuse w?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing See on ikka megahuge, maksis 625 kroonikut Oleksin väga tänulik kui lõikamise kohalt nõu annaksid :wink: Mul maksis tsipa vähem õnneks. Aga see on täiesti piisav tükk, et saada jalamatid, mootori ja põhjakaitse 8)
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Isa arvas mul, et peenikeste hammastega (teraga) tikksaega oleks kõige parem.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing kui tikksaele pande rauatera(väikeste ammastega) külg3e sis saab väga edukalt seda lõigata .
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Suur tänu, peaks siis endale kuskilt väiksed hambad sebima, tikksae annab vast sõbralt laenata.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing ja kui lõikad sis lase midagi jahutuseks ka peale, muidu läheb tera siniseks.(õli näiteks)