Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Minu meelest rikuvad laiad lenksud välimuse täiesti ära, just ilus lühike ju
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Suur lenks jah jube hea mugav, stock oli mingi 72cm ja sjuuper Teiseks ma ei tea kuidas ta välja hakkab nägema aga eks seda näitab ainult aeg. :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) kle vaata kui kitsas bike-idel on. su roller on ka sääne bike välimusega, mu arust just sobib kitsam paremini.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Baik baigiks See Derbi ei ole siiski baik, istumisasend hoopis teine ju M lenks kiigub jah mõtteis aga sellele ei oskaks ma spido kenasti panna. :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Räägi ära , mis sa ültse oma rolleril ära oled teinud selle ajaga ?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Suurt mitte midagi Lähipäevil peaks blokk saama omale uue pulbri selga Täna natuke valmistasin seda paremini ette. Esimene ettevalmistus oli tehtud arvestusega, et saan seda ise pritsida ja prits on selline suht hell. Selline võimalus ja koht oli juba leitud kui selle kasutamiseks vaja lolle tingimusi, nt kuiva ilma, pean liiva hankima jms. Homme üritan blokki Jevgenile hoopis viia ja hiljem ossmeti pulbrisse Võtsin Herr Tanni soovitusel kasutusele spreivärvi purgid, millest saab jube hästi katteid teha ja blokk ongi praegu pritsiks täiesti valmis.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) kui sa mingi väikese liivapritsiga , mis need sellised väiksed peoshoitavad junnid on, hakkad tegema sis peab küll väga palju aega ja närve olema. :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Huuh..lugesin terve selle teema läbi ja jään ka lõpptulemust ootama 8) kuskilt lugesin ,et oled seda rollerit terve aasta teind :lol: ??
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Teinud olen seda rolli jah nüüdseks juba aasta Sõitnud olen sellega alates aastast 2006 Minu silmis ei saagi see vist kunagi valmis. Läbisõitu on sellel palju Mõni tahtis pilte sellest kuidas midagi katsin
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) paar korda olen seda isegi viimsi vahel põristama näinud , siis kui sul kondlid lihvitud olid