Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Jah vahel juhtub Eelnevalt kogu aeg kiunutud, et teen mõttetuid uuendusi, seega isu ära läinud. Pilte küll tööst pole aga no ega väga palju tehtud vahepeal polegi. Mootorit hoidev raami osa on poolenisti ära lihvitud, läheb autovärvi alla kunagi (pulber jaab liiga paks ja ei peaks kolkmistele vastu mis juhtuvad raami, sumpa, mootoribloki paigaldamisel) Esimese porilaua vahekinnitused porika ja amortide vahel said ära poleeritud, olid lihtsalt nii koledaks läinud, mustus sisse sööbinud jms. Tean, et mõttetu kuid minul endal on kohe palju parem olla. Too väike värviproov esimeselt suunakagondlilt ka peaaegu maha lihvitud.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Muidu sul suveks ikka plaan sõitma saada või ootad lihc hinna langust :wink:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Lihtsalt pean siia midagi kirjutama. Hull vend oled noh , kaua sul läheb veel, et asjad enamvähem kokku saada, gondlitele värv peale ja mootor käima?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Ma ehitan seda rollerit siiski endale ja mul on omad standardid paika pandud looduse enese või millegi muu poolt. Mulle ei meeldi kui asjad on enam vähem valmis ja mootor kuidagi all ning mingi värv peal. Mootor peab istuma all ideaalselt, peal veatu ja õige värv, kõik kokku laotud nii, et mitte midagi silma ei riivaks. Ajaga on selline lugu, et mul läheb seda vaja täpselt nii palju kuni valmis saab.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) mees vähemalt teeb asja korralikult mitte üleõla. kaua tehtud kaunikene see su roller. respect
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) No sellest rollerist tuleb küll eesti korralikum roller ehk !
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Tegelikult on sellega selline asi, et see ei saa mitte kunagi valmis. Täpselt nagu vana muinasjutt Tallinnast ja Ülemiste vanakesest
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Ma olen ise kõrvalt näinud kui korralikult see vend teeb. Ma arvan, et seda peab ise nägema ja kui ise näind pole siis pole mõtet niisama iba ajada siin teemas eks. üldiselt talve veel päris pikalt ju ja ega aega ka garaazis istuda eriti pole onju Järgmiseks suveks saad vast valmis eks. Rolleritest kõige kenam pill on ikkagi see!!
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Rauno lõpetas väga ilusti selle arutluse kuidas ma oma tööd teen. Väike pilt teile vahelduseks Olen kõvasti portimises kätt harjutanud, see on siis Stock silindri Derbi E :lol: Ma olen tööd teinud ka ühe teise asja kallal ja aluse pannud veel kolmandale aga seda kama ma ei sheeri.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Värvi lahendus on päris kena ikka,igati sobib kokku eriti see tumepunane seal peal
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Roosa ei ole hea, aga Hr. Muhahahaha teeb sitaks head tööd ja mina hoian oma pöidlad talle.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Mõni ehitab auto ka kiiremini . maeitea , vägatore ,et niipalju vaeva näed ,aga midagi kasu pole sellest ju . On mõtet igat juppi 100 korda puhtaks lakkuda ja siis sõites on jupp jälle samasugune , hakkad iga aasta mootorit juppideks võtma ja puhastad nii aasta ? kui kellegil midaig öelda ütelge PS-i . See on foorum ja see on mõeldud asjade arvustamiseks . EDIT : ei , ma ei ole kade . Lihtsalt ei näe asjal mõtet ja poleks ka viitsimist nii põhjalikult puhastata asja millel pole mõtet aga no tore ,et korralikult teed , vaata ,et siis midagi head ka tuleks .
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) Hahaaa, Brabus sa ikka lugesid, et selle arutlus on lõppenud? :lol: Muideks ma pesen asjad ära ainult korra, kui maha neid maha võtan. Edaspidi hoian neid lihtsalt puhtalt. Üldse miks see teile ette jääb, et jupid puhtad, on see kadedus või? Aga eespoole küsimus Mida see roosa siis nagu meenutaks?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) vaatasin ka algusest peale teema läbi , ootan väga lõpptulemust :wink: kui see kunagi tuleb
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing (Uuendus 24.09) kadedus siin kyll välja ei löö ,asi selles ,et su puhastamine võtab mingi paar aastat aega ja kõigil kopp ees ,et sa ainult masinat lakud :lol: enamus teevad kõik puhtaks aga nad ei nyhi polte mingi mitu aastat . loodan ,et see masin 2009.a kevadeks on valmis.