Kõige õigem projekt minu meelest. Ükskõik, kaua aega läheb, vähemalt mõtled kõige peale ja tulemuseks on selline roller, millel kõik töötab ka Replica on tore jah, tegid karterid ka parajaks?
Kartereid ma ei teinud parajaks, puhtalt töökindluse mõttes, hakkan ise neid nääpina siis kes teab, keeran midagi taguotsa ka veel. Ei näe tarvidust sellega hakata kiirusrekordeid püüdma, lihtsalt autodest vaja mööda saada Muidu peal on Doppler Endurance väntvõll ja siis kas C3 või C4 SKF laagrid Replicat ennast sutsu järele aidatud kõgest, veidi sujuvamaks tehtud ja tegelt karterid tegin ka ainult sutsu üle, et mingid metallijäägid sealt minema saada. Igatahes väike selgitus neile kes ei mõista mu põhimõtet kõik uued poldid, kruvid ja mutrid. Neid on igatahes kergem lahti saada kunagi kui neid mis on kolm aastat rohkem küljes olnud Lisaks on need palju ilusamad ka!
Sõitnud olen sellega väga palju, olen ju selle esimene omanik, üldist läbisõitu võib olla kuskil 14k ringis, uus spido tuleb, seega 0 km
Mis sa lõugad sealt Paidest :lol: Pahteldanud olen veidi vahepeal, muidu suht tüdinenud, vahelduseks nokitsen ühe teise rolleri kallal.
Hehee lihvisin täna paari plastikut veidi...muidu üritan ta esialgu ratastele saada. Tsinsuga sai isegi eile poes käidud aga jube aeglane pill on, siis tuligi see Derbi nagu meelde