Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma ei tea. Kui mul vanemad ostaksid sellise rolleri, siis eriti küll maha ei tahaks müüa. Algul õpiks( kui veel naug ei ajga) "tjuuningust". usun,et sellel saab ka kindlasti pealae aretada mõne teise masina silindri, summuti, vario, ja mida kõike veel. Mitte,et päris kõike põlve tosas teha,aga jah. Et ta liikuma hakkaks. Sest, no kõik muuuu, on ikkka väga väga kõva, mida teisteltrolleritelt ei leia. edit: jututga tahtsin jõuda sinna,et sõidaks selle rolleriga enda rolleriaja ära, ja siis müüks.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Tegelt tuuningust ma juba tean normaalselt. Ja see roller juba liigub vägagi normaalselt. Ja hakkab veel paremini liikuma kui leian õige dyysi. Lihtsalt tahaks uut rollerit sest see on minu jaoks veidi igavaks muutund. Tahan rollereid ymber ehitada, seda nagu eriti ei raaatsi, ja sel pole midagi ehitada. Sest see Derbi on välimuselt ideaalne roller Kahju on teda kyll myya, kuna ta on mind vaga hästi teeninud. No 2 korda on probleeme olnud, ja ainult 1 neist oli "rolleri enda syy" Tene kord oli karpa lahti hypand, ja see oli Eest Vabariigi teede syy
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Vahet pole enam Sain korda. Lihvisin kriimuv välja ja poleerisin gondli ära
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Teeninduses ei pandud sinna kruve tagasi ja siis lendas see sõidu ajal autoteele :|
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Täna ostsin siis suurema karpa 17,5 mm Dellorto oma. Millalgi testin kuidas nyyd edasi astub
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ilus roll , ma küll sinna teenindusse enam ei läheks varsti jääb äkki sumpa ka teepeale tead
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Kuule jah Tavaliselt on sealt roller parimas korras tagasi tulnud. Kuid tookord tuli ilma kruvideta ja mõned kinnituse olid katki ja valesti parandatud :-x
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Pmst ma olen samade gondlitega 250ccm rollerit näinud... äki topid tolle mootori vahele ? Pmst ideed ju oleks sest sul 50ccm dokid juh... aga muidugi 250ccm mootor jne vist väga odav lõbu pole aga mõte siiski ju on
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing See 250 on 4 taktiline ja sitaks suurem kah, ma pean kõik allpool istet ymber ehitama ju :roll: Pigem ostan valmis eksemplari ja vahetan raami ära ning siis on ju 50ccm dokid selle raaminumbriga rolleril Ma ei tea mida mendid teeksid kui 150nega radarisse lendan :lol: :lol: :lol: See jääb kõigest ideeks, kui ma just lotot ei võida.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ei myy jah Sest siiamaani pole leidnud kedagi nii julget kes seda rollerit ostaks. Hakkan ise veidi tuunima.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Nii Tellin siis sellised asjad Polini Super Speed variaator. Stage 6 sidur Stage 6 siduri jahutustaldrit Leo Vince TT sumps NGK küünla piip koos juhtmega Läbipaistvad benavoolikud Tribal kleepsu komplkekti Rohelised TNT pidurivedeliku topsi kaaned Mõningad tööriistad ja siis veel juppe teistele rolleritele. Kokku 6750 kr eest