Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Aga kle, mul väike küsimus, kui ta ikkagi on rihm ülekandega miks siis mis otstarbega see kett seal on ?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing minuarust peaks to kett seal olema nagu ülekannete eest vms. Hea lihtne kui kiirust tahad vahetad hammasrattaid taga
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing No. Ma sain nii asjast aru. Et tleb vario, siis reduktor, ja kett on selleks,et ülekannet tagarattani viia. vms.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Robskaril on õigus Tal on mootor ju ees, jõud peab kuidagi tagarattani sõudma ju, seda teeb kett Hammasrattad peaks vist niikuinii varsti ära vahetama, panen siis ette väiksema ja taha suurema. Hetkel on ees 19 hamast ja taga 45
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Kustkohast sa omale leovince tt sumpa veel võlud ? Minuteada neid pole uutele derbi rolleritele, või on juba? :roll:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing jah, see sumpa värk on üsna nutine värk. tuttav tahtis kh oma gp1-le sportsumpat aga lihtsalt pole näinud kuskil
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Muidu, miks just tt? zx peaks ju parema pref-i andma, ja hääl on ka kindlasti mõnusam. Aga no, vbl sul eelarveläks tiba suureks, zx ikka tiba kallim. Muidu jah, tee elupalju pilte kõigestr.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Mulle meeldib välimuselt TT rohkem, tal silencer selline kroom, ja jah zx'i eelarve eriti luba. Kui natuke ootaksin saaksin zx kroomi kasvõi osta aga proovin TT'd.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Nii, leidin googleist yhe naljaka mudeli. Selle esiots hakkas mulle nii väga meeldima, et ,modisin selle enda rollerile paintiga peale. Kuid tekkisid mõned kysimused Kui radika juurest kinni ehitan, kas siis on suurem oht ylekuumenemiseks? Kinni ehitamise all mõtlen sellist esiotsa
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Siis ei ole mitte oht suurem vaid asi peaaegu kindel. Õhk jahutab radikat, kui õhk ligi ei pääse siis jahutus ei tööta. Jahutus ei tööta.. mootor kuumeneb yle. Pealegi IMO on lahtine esiots kõvasti kurjem
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Aga kui teen kinnise esiotsa siis ma teen selle veidi kurjemaks kui sel pildil. Ma mõtlesin et paneks radika mootori ja esiratta vahele, nii töötaks jahutus?
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing nah. Ära jänad selle esiotsaga. Tee pigem selle mootoriga midagi ,et ta edasi läheks, sest minu arust onvälimus ikka vägaväga kõva. Vbl uus värv pigem? see derbi, jetforce, ja paar rollerit veel, mis minuarust on kõige ilusama välimusega rollerid ültse. edit: mis mõttes perses? tee pilte hetkel rolerist. tean jahe,t mootor maas,aga ikkagixd.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Rolleri pers* viin jah korraliku värvimisse, tra ma ei tea mida ma mõtlesin kui selle spreyga yle tegin. Tellisin ka Tribal kleepsu seti. Kuid need musta värvi, nata jama, Et need ka välja paistaks, teen nad õrnalt neoonrohelise värviga yle, eks vaatab milline tulemus jääb.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Mis asja kui ma õigesti aru sain siis sa värvisid seda rollerit spray värvidega või? Mis sul küll arus oli
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Eiii, ainult tagugondli, mul oli seal ilus kriim, parandasin ära, mõtlesin et lasen spreiga pahtelduse yle, kui siis see jäi eriti jube, mingi sprei laik keset korraliku värvi, tegin siis terve tagugondli
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Mootori sain eile peale tagasi, selle kahe vindiga pulga asendasin piraka kuuskant poldiga. Nyyd pysib silku omal kohal Ainult vaja vaadata ega jahutusvedelikku kolvi kambrisse ei tule :? Eelmine kord nii see silku pulk katki läkski, et nägin tilgub vett sinna ja keerasin veel kõvemini silku kinni, kuni pulga puruks keerasin Pilte ei saa teha kuna papsi juures see nädal.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Sory for triple post Läksin täna peale kooli ema juurde vaatamaks mida Derbi teeb. Nägin et JÄLLE suur jahutusvedeliku loik rolleri all. Silku seest kõik täis Tahtisn nutta lausa, sest see juba 3 kord. Panin see kord tihendid nii ilusti kui suutsin aga ikka laseb läbi, MASENDAAAV. Käisin siis APs, sain tihendi mis takistab veel kolvi juurde lekkimast, kui seda välimist tihendit ei saanud. Mul see 5 nurkne, seal selliseid polnd Kui kellegil oleks pakkuda uut sellist tihendit siis andku teada.