Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing pane parem ermetsiga. ma arvan et see on kindlam kui tihendiga jamamine :wink: kuid tihendi võiksid kah kindluse mõttes alles jätta..
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing No hermetsiga ma loomilikult ei pane, sama hästi võiks seda lilleseadjate liimipüstoliga panna :lol:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing pmts on nii et kui paned uue tihendi ja keerad kõvasti kinni siis ta on pingeall ja ei tohiks lasta läbi , keerad silkupea maha ühekorra ja paned tagasi kokku pärast ja jätad vana tihendi alles siis hakkabgi läbi laskma kuna ta on pingeall jäänud veidike õhemaks ja hakkab läbilaskma braueris seletati mulle niimoodi,et igakord uus tihend kindluse mõttes kui isegi kohe ei hakka läbijooksma võib hakata hiljem . mõnikord pannakse ka kaks tükki.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Helista mulgisse ja küsi piaggio slikupea tihendit. Mingi 5.- oli tükk vist.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ma räägin üleüldse.. On tark tegu peale sõitu veel uuesti pea ülekeerata. EDIT: Ning sa võid ikka hermeetikut ka panna (ehk tihend+mõlemale poole hermets)
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Ausõna pole õrna aimugi :lol: Kuid scooter attackist võib loota et järgmine nädal jõuavad Sealt tellisin vario, siduri, sidurijahutustaldriku ja muid vidinaid Jee 10. lehe esimene post :lol:
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Okei. Hetkeseis. Täna olen mitu korda käima saand aga yle 30 seki pole käind, kyynal laheb märjaks ning arvatavasti on kyynal väsind sest ls praktiliselt 10 000 km ja hoolduses peaks kyynla ära vahetama. Järgmine nädal peaksid scooter centeri jupid saabuma.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing Mm päris lahe on olla ainuke kes enda rolleri teemas räägib :lol: Ei jaga eriti nendest reduktori ylekannetest midagi. Tahaks teada mis ylekanded panema pean et saada juurde võimalikult palju kiirendust ja lõppkiirust. Siin on valik http://scooter-center.com/catalog/defau ... _5003_5007 Tahaks nii primary kui secondary ylekande välja vahetada.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing reduktoriga mängides pead ühte lisades kaob samapalju teist ära... Niiet ostsusta kas tahad rohkem kiirendust või kiirust.
Re: Muhahaaa Derbi GP1 Racing paned ühe kiiruse oma ja teise kiirenduse oma,aga võrreldes algsega on raha ja tulemuse suhe mõttetu.