Muhahaaa Malaguti Phantom 05

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by muhahaaa, Okt 19, 2009.

1. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    Sõitis normaalselt jah aga ma ei saa aru, miks peaks teile ette jääma see, et ma uue silindri ostsin.

Mina tahan olla tulevikus kindel, et see roller lihtsalt lampi seisma ei jää, seega kõrvadan mootorist kõik vähegi vigased kohad. 1200 krooni töökindla tutika tuksuva südame vastu mis omakorda 12k ja rohkemgi vastu peab pole just palju maksta.

2. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Aerox mul 25k sõitnud ja sõidab . vigadetta ja käima läheb ilusti .

3. stcb08

stcb08 New Member

758
    0
    0
    mis vahet kas ostsin uue silku mees teeb korralikult asja mitte nagu osad, kui raha on miks ka mitte ei ilus masin edu

4. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Keegi pole küsinudki sinult seda.
    Oma masina jutud hoia ikka enda teemas, ei ole vaja teiste teemat reostada.

5. muhahaaa

muhahaaa Active Member

1,416
    0
    36
    No sinu aeroxil pole vast jahutusjevedilkuks vett ka kasutatud.
    Rollereid tuleb kohelda individuaalselt, sest nende eluiga sõltub ju ka sellest kus nendega sõidetakse ja kuidas mitte ainult kui palju.

Mina vaatasin vana silindrit ja pidasin õigemaks uue ostmist, vana silinder jääb nö varuks.

6. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Arvatavasti on , ükskord sai isegi nii sõidetud , et dosooli paisupaagis ei olnudki , aga see oli lühikest maad . Muidugi ma pole oma mootorit lahti kakkunud . Aga muidu väga kena masin on ja loodan et teed sellega samahead tööd nagu derbiga . Värvliahendus on kena ja istmekate meeldib ka väga :p .

Aston: Andre sõitis ka Pärnu-Tallinn-Pärnu LC SP-ga. Vahepeal kallas tavalist vett sisse, aga kohe jooksis vesi välja.

Jaga seda lehte