Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Eks need ole üleüldse need vanad autod ja väga külm ilm mis vigu välja toovad, Otepää tripi pidas vastu aga vot ju ta ei tahtnud rohkem trippida.
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Piltide pealt tundub isegi korralik olevat, aga no väga kole auto ikka, täitsa jube kohe
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 no muidugi võiks ju mingi Rolls Royce olla auto igatahes korras, oligi genekas kaputt
Re: Muhahaaa Opel Astra F Special Edition Dream 1998 Aeg lendab, justkui alles oleks masina saanud. Ls nüüdseks 171 000 km 1000 kilti tagasi said küünlad vahetatud, täna ka õli ning veepump koos jahutusvedelikuga. 2012 aasta suve lõpus said uued pidurid ette, pukside, patjade vahetused jms nipet näpet, samuti uus jooks suverehve. Talvel löödi Häädemeestes vasakule esitiivale jalaga mõlk sisse. Mingi kaks kuus tagasi pandi tagant sisse, stangel pragu sees, kindlustuses tehti korda (uus stange) Talv nõudis oma ohvriks ühe udutule ja stangelisa. Rooste on vaikselt arenenud. Olen jõudnud järeldusele, et see on väga hea kuldse kesktee auto. Juhitavus on hea, vastupidavus on hea, ruumi on küllalt ja 1.6 töötab väga tublisti. Homme Streetrace'i hooaja avamisele, trehvame. Parimat, muhahaaa
Mis krt ajab selle 3 aastat surnud teema üles äratama? Eriti veel sellises foorumis,kus tavaliselt esimeseks autoks äsja soetatud vana rondiga keksima tullakse ja kiideldakse,et oi bmw ja puha ja siis lambakari kõik takka kiidab..Mõnel isegi ei liigu ja ikka vaja teema teha,sõimavad ka need kellel endal midagi pole. Loodan,et keegi ei solvunud. Parem ikka korras opel kui romu bemar.
Kutt avastas garaažist oma projekt Tallinna ja siis rk'sse sattudes avastas, et tal ka autost teema ning ilmselt siis uppis seda kui mina rk'sse tulin siis tal oli juba aasta aega mu teada seda projet tehtud :roll: Aga heiter gonna hate ja tegelt tahaks teada, kas rollu alles ?
Mis emotsioonid siin lendavad! Wau Siit on mul endal väga hea vaadata ja meenutada milline mu auto minevik on. See koht on nagu vana blogi, kuhu satud, loed ja muigad Tallinna projekt ja punane hiinakas on alles ja tegelen projektiga nii tihti kui jõuan. Tudengil on aprill ja mai väga kiired ajad.
Pildil võib näha, et parempoolne udukas oli puudu. Vahepeal olen uue uduka paigaldanud, tagapidurite klotsid, pidurivedelik, amordilaagrid ja üks rooliots sai vahetatud ning sild reguleeritud. Juhitavus muutus märgatavalt paremaks. Tallinna tänavad on suisa õudusunenägu.
Juulis ühel ilusal päeval tulin autoga just remondimehe juurest nipet näpet tegemast, Fixusest sai ka autole paar asja soetatud ja natukese aja pärast Toompuiesteel ummikus seistes juhtus ahelavarii Kindlustus ei tahtnud auto parandamisega tegeleda, pakuti kompensatsiooni, võtsin vastu. Mu osav remondimees palus mul romulast uue luugi otsida ja sain auto augustis korda. Tagatuledest kummalgi väikse kild väljas, see veel häirib natuke. Uus luuk on vanema tüübi oma, seega tagant on teine välimus.
Tänase seisuga ls 180 000 km Ees ootab õlivahetus, paagivahetus koos k.filtriga Õhufilter ise vahetatud. Mõni kunstiline pilt ka teemasse.