muk1, Malaguti F12 Phantom '03

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by muk1, Apr 7, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0
    Re: muk1, Malaguti F12 Phantom '04

Vahepeal siis kadus säde jälle ära ning siis sain tagasi ,kuid see säde on liiga nõrk ning ei süüta kütust. Lähi ajal tellin uue mähise ning kui vaja siis ka süütepoole ehk siis saab ka lõpuks sõitma hakata . Täna siis viskasin käega käivitamise koha pealt ning hakkasin gondelid lihvima , põhja gondel jäi veel lihvimata, selle teeb järgmine nädal ära.
    aga Maritini soovil siis edaspidi üritan rohkem pildi materjali lisada .
    tänasest siis:
    see mähis onju nii räsitud välimusega:
    Lihvitud gondlitest ka väike klõps:
    ehk märkate ,et variol on kleeps porika pealt tuli nii korralikult ära et arvasin et see sobib sinna :lol: :lol:

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0

uurisin eile brauerist spetsiaalselt sulle hindu..... uus mähis 40 euri,kasutatud 30 ..... süütepoolid algasid alates 30 euriga oli vist ..... :roll:

hind on soolane või mis.. :roll:

3. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

arvestasin kuskil 100 eur aga kui süüte poolest käib elekter läbi siis järelikult on süütepool korras selle muretseb siis hiljem uue. aga mähise ostan siis arvatavasti uue . 8)

4. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0

mhm,saad sootsamaltki kui 40 euri,braueris on lihtsalt megakallid asjad :roll:

5. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

minu kodu pood on motohobi :lol: sealt lasen kas tellida v kui koha peal olemas siis saab ostetud.

6. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

See hea , et pildimaterjali lisandub rohkem :D.

kuid bagu ütlesin 2 juhtmevärvi järgi, et see aeroxi mähis, ning tänupildile olen selles 100% kindel , et roxi mähis :p
    Kui lugeja peal on 2JA - 50cc ja 4JA - 100cc oma, selle lükkad mingi 5-10euriga müüki ja läheb ära ilusti :p .

varikaanele sobib see Yamaha kleeps väga hästi :)
    magneeto on mingi imelik, roxil selline pole, kuid vb. malagutil originaalis on selline.

muidu edu, nagu juba mainitud , saa kiirelt tööle :p

7. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

eks peab jaa , muidu lugejatel igav mingit juttu lugeda aind.
    on 2JA peal jah. eks ma varsti panen ja kõik üle jäänud jupid müüki mis olemas on mul . peaks mingi summa ikka saama.
    seal kleepsul malaguti :p
    magneeto paistab ikka küll orgnaal olevat.
    eks ma üritan jaa , nüüd 4 vaba päeva koolist ,et ehk nende päevade jooksul saab mähis ära tellitud . tra oleks haigelt vaja sõitma saada , aga eks mingipäev saab honda dio tagasi , to vaesel ajal käib küll :lol:

8. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

dio on sitaks püss masin 5+ :) jap endal kah 4 päeva vaba, nüüd saab võrri endal timmima hakata, sain corsale peale 9-10kuud tihendid kätte :D

9. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

hea minek on, just hiljuti sai tutikas silku ja kolb ka peale, hetkel to paranduses , mingi kala oli sees ei läinud käima. ahsuu , krdi kaua ootasid neid loodan et minu mähisega sama ei lähe :D

10. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

ma tellisin tallinna motost kus läks aega umbes 4-5kuud ja ülejäänud aeg läks viljandimotol aega :D kuna tallinna oma oli talvepuhkusel.

11. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

oi jumal , päris kaua läks siis aega sul :D
    niisiis , just pool tundi tagasi sai ostetud tutikas naraku mähis :p:p eks ma siis õhtul annan teada teile kas siis lõpuks sai mootori tuksuma 8)
    klõps uuest ja vanast mähisest , üks juhe oli vanal mähisel üldse puudu:
    igatahes pikk õhtu on nüüd ees... palju edu mulle :p

12. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

aah käima ikka ei saand... säde on küll nüüd VÄGA HEA. aga masin ainult vahepealt turtsatab ning küünal on märg, ehk saab liiga palju peale , võib selles asi olla? AIDAKE PALUN :oops: Rahast on kahju rsk kui käima ei saa...
    mõni pilt:
    sai siis peale pandud see 62 eurine mähis :| , säde koheselt olemas :
    Väike närvide rahustamise pilt :lol:

13. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    Re: muk1, Malaguti F12 Phantom '04 *ABI VAJA.*

tundub jh ,et saab liialt peale, proovi nii ,et eemaldad õhufiltri, eemaldad küünla ja käijad silindri kütusest tühjaks, kuivatad küünla ära ja proovid siis.

14. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

Proovin kindlasti aga täna mitte, täna liiklen siis rattaga... :|

15. t4rio

t4rio New Member

223
    0
    0

Kui mul malakal nõel paigast läks ja totaalselt täis jooksis, sai tõmmatud tagant vaakumvoolik ja niikaua käiatud kuni käima läks ja tühjaks jooksis. Sinu juhtumil peaks ka toimima, kasvõi korraks käima peaks minema...

16. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

hm... vaakumkraan ka vist ei pea , igatahes kui bena vooliku eemaldan hakkab kütet jooksma ehk siis ei pea. :-x täna sai ka nati proovitud , ei anna ikka tulemusi. Topkaga ka enam ei luba... ei tea mida teha enam krt. Säde on olemas , täitsa korrlik kohe :roll:
    Selles ei saa ju küll asi olla ,et süüdevale egaju? Soovitage milles võib asi olla... keegi tartu kandist võiks vaadata kui aega on oleks VÄGA tänulik või vähemalt nõu anda :roll:
    Täna siis ajasin karpa läikima ja sumpat sai timmitud , mingi homemade värk sai peale , pilti ei saa lisada hetkel , upload maas. :lol:

17. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

Kas asjal ikka kompressioon on piisav ? silku ja kolb ise korralikud ning kolvi rõngad ?

18. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

kompressiooni on ikka , üks asjatundja kontrollis ka seda veel. asi ikkagi sädemes arvatvasti , sest ename ei luba topakaga enam , aga kui panen küünla vastu raami v mootorit on säde.

19. Martin3940

Martin3940 New Member

652
    0
    0

Kui säde korralik siis sädemes ei saa asi olla , ja kuna tutikas kompl. siis ei usu ka et säde valel ajal.
    massijuhtmed jne kõik oled ära vedanud ilusti ? ja mis asjatundja rääkis kui üle oli vaadanud ?
    äkki saab kuskilt liigset lisaõhku et tööle ei lähe ?

20. muk1

muk1 New Member

154
    0
    0

ei sädemes ja enam asi ei saa olla , üks juhe oli valesti ühendatud aga nüüd käib säde korralikult. igatahes masin lubab topkaga aga ei lähe ikkagi tööle , selles ka ei saa asi olla ju et toores puudu? arvatavasti vahetan karpa( käsi toorega) ja klapilehed veel välja ning kindlasti väiksem düüs.
    mdea mul hetkel mass aind raamis , sest nii kui massi panen mootori ja raami vahele on säde kadunud.
    lisa õhku küll ei saa, vahetasin silku ja mootori vahelt ka tihendi ära. hetkel mdea mis saab , :roll:
    sumpa sai kokku leiutatud :
    karpat sai bena sees leotatud läks päris puhtaks:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte