Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! ei ole, vaata kleepsu juba kawazaki kleepsud igalpool...dokumentidel ka kawazaki kleepsud
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! noo sellest ma r22gingi , masin ise stc b09 aga kleepsud teevad ta täitsa uueks mudeliks kawasaki stc b09 aga jah k6ik odavad botid , kes siin seletavad :lol:
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! Mina pooldan sinu arvamust igatahes kahe käega !!!Tean mida sa tunned minu yamaha kohta öeldi ka et see ehtne cpi/hiinakas aga ma sellegipoolest sisimas teatsin tõde!!Ära lase teistel ennast häirida tegu ON kawasakiga...pole kahtlustki!
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! Ausalt munake kallike. Rahune ja istu maha ning seedi see asi läbi ja võta rahulikult endale teadmiseks, et too masin on sul sulaselge HIINAKAS. Tõesti kahju, et seekord nii läks aga kahjuks nii ta on :|
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! lols dokumentidele ei pane keegi mitte kunagi kleepse, vaata google otsingust, mitu enda rolleri suguse rolleri pilti näed, kui selle nime sisse lööd- mitte ühtegi
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! pane oma rollerist rohkem pilte, ja tahaks huvi pärast dokumentidest ka pilte küsiks samas ka korraga, et sa oled ikka üle 10a vana?
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! yamaha y2 on krossikas muide see on samasugune haige persemajakleepsutuuning nagu see "kawasaki"
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! ma ei narrigi, lihtsalt pane enda masinast rohkem pilte ja muuda nimi ära ja pane õige nimi asemele
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! ee ma ei tea 6iget nime. las olla see nimi , pilte hmm otsin midagi:;D
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! ee ma ei tea 6iget nime. las olla see nimi , pilte hmm otsin midagi:;D[/quote] Mul on nimi pakkuda tsinsuqinquiapolloboatianfreedotms 5000.[/quote] pista persse enda hiinakad, mul ikka ehtne kawasaki. ma ei saa aru mis teil viga on, see et teil tsinsud on ei t2henda et mul ka kohe peaks olema