Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! ma arvan et see vend ajabki niisama paska, kahtlen et ikka niii loll võib mõni inimene olla
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! Ära tooda paska mul oli yamaha!!See ongi krossa.Millest aru ei saa?Krossa ongi jh Y2 ning see ongi ju krossa.Jutule punkt.
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! ei no vinge krossa siis pohh, et rolleri kere,mootori ja muude vidinatega
Re: MuNa tundmatu Hiina ime 50cc 4takti ! ei ole midagi, pean ka enda galandilt võtma mitsu märgi maha ja panema rollu peale, siis läheb kohe edasi 200ga, sest on mitsu ikkagi ju:
Re: MuNa Kawasaki 2009 50cc 4takti ! Mul on nimi pakkuda tsinsuqinquiapolloboatianfreedotms 5000.[/quote] pista *PIIKS* enda hiinakad, mul ikka ehtne kawasaki. ma ei saa aru mis teil viga on, see et teil tsinsud on ei t2henda et mul ka kohe peaks olema[/quote] Kle ole nüüd normaalne ja vaheta oma teema nimi ära. Mis nägid märga unenägu kawasakist ja nüüd nii sillas, et pidid siia sellist idiootsust näitama tulema?
Re: MuNa Kawasaki 50cc 4takti ! No tra mida te ulute jumala ullult kotib küll see teema pealkiri las ta olla kui tahab, nkn kõik teavad et friido vms. Ma ei saa aru miks te kõik kohe nii pöördesse lähete?
Ikka kui ma rolleri saan . Aga räägi rollerist ka nüüd, midagi teinud ka oled üldse või panid teema vaidlemiseks?