Meil on mingi keemia õps. nimi on aino abiline KUi on australia tennise cup siis vend koolis ple ja yhtegi tööd ei paranda. - sest ta peab vaatama Ja meenutab piiluparti ja täielik tünn- väga koomiline profiill.
Ok siis mul on Mata õps muidu normaalne aga ütleb et TK võime järele vastata kui 2 saame, aga KT ei või. Ja siis ta viskab iga tund oma arust mingise "nalja" siis irnub pool tundi teised kõik jumala vait. Tuli alles just uus inka õps ja siis möliseb koguaeg ja kes ühe piiksu tunnis teeb siis see saab kohe sõimata või peale tunde. Siis ta alati räägib 25 minutit tunni alguses, et oi kui teil 9 klassis riigieksam tuleb ja siis riigieksam ja riigieksam jne. Üks naljakas asi veel, et kui keegi jutustab tunnis siis poistele ta ütleb ja sa jääd peale tunde kella 9 õhtul ja siis meil on aega kurameerida küll ja küll . :? Kunsti õps on ka siuke asjalik õps, et kui ntx mu kõrval inimene midagi ütleb siis ütleb mulle, et nii Steven sa saad märkuse IRV täis tont ! Ja siis ta karjub otse kõrva auku ja ütleb selle peale, et ära karju :| Muusika õps on vapsjee, mingi räägib räigelt kõva häälega nii, et tatti lendab suust. Ning vene keele õpetaja päris taun tahab öelda, et pane oma päevi minu laua peale siis ta ütleb et pane oma päevik mu lauta peale ja siis ükskord tahtis öelda et tsehhov on kuulus siis ütles et tsehhov on kuulutus JNE Ja arvuti õps on täpselt nagu Mr.Bean. Üks kord ütlesin kõva häälega Mr.Bean ( mitte talle ) vana vaatas kohe otsa mulle
Mul on inimeseõpetuse ja kunsti õps Maarika Ristmäe suht hull. Kui midagi roppu ütled,kohe kamandab püsti ja ütleb,et me peame klassilt vabandust paluma.Ükskord pinginaaber ütles midagi roppu ja kohe hakkas karjuma:Kristjan tõuse püsti ja vabanda klassi ees,siis tõusin püsti ja karjusin õpetajale alun vabandust,et ma ei ropendanud,ma enam nii ei tee :lol: ja terve klass hakkas naerma.Õps läks suht hulluks ja lubas mulle rea 2tesi panna Teine õps on ajaloo õpetaja.Suht ise on 80aastane vist ja ajab kõigile poistele külge :lol: ja ta on suht kurt ja pime kh.tööde ajal on spikrid laua peal ja ta ei tee midagi.Kui ütleb,et täitke nüüd töövihikust lehekülg 26ära ja kõik täidavad ära(auto piltidega,sugutitega,trips-taps-trulliga jne) suht koom
meil inka õps on lahe, eile puudusime üle poole klassiga, täna läksime tundi ja ütles kirjutage jutt teemast, kuidas teie pere kasutab prügi ära või midagi taolist oli ja ütles need kes puudusid eelmine tund ja kui keegi saab neist negatiivse hinde, siis jätab suve tööle,, veits ebaloogiline, et saab ühe kahega ja ülejäänd kolmede ja neljadega suvetööle jätta ?
mul oli kümnendas klassis füüsika õpetaja nimega Harry Laas. Vana mees kes juba magas kontrolltöö ajal... ta oli nii vana, ja ei saanud koolis töödata ja läks ära Ta on praegu rohkem kui 80 aastat vana. kuskilt 85 ma arvan... kui keegi tegi spikri, ja spikerdas, ta nägi seda väga hästi ja kohe 2 siis... aga kui sina spikerdad telefonilt või fotoapparaadilt - seda taei märganud... oli nii vana, et ei saanud aru kuidas see on võimalik fotoapparaadilt prikerdada... esimesel pingil kõik kirjutasid maha ja ta ei märganud seda... Naljakas õpetaja oli... NB! Mul on pakkumine: pange siia oma nalja õpetaja pilti )))
nõmme gümnis on haige inka õps. siuke lontrus. ta on küll kõhn aga ta puusad on nii laiad et haarab terve ukse ava ära. :lol: et ennast teistest suuremaks teha istub ta jala otsas(istub jalg perse all). teeb ka vahest selliseid nalju, et ise ka aru ei saa ja naerab sellepeale ka veel.
Minu bioloogia õps on vunts... me kutsume teda nii ja ta ei pane pahaks pilt iseenesest siit : http://ttg.edu.ee/?pgid=7&kes=133
Meil inga õps et ajan ees oleva tütrukuga juttu tunnis, nq see tütruk reegib pidevalt kellegagi, , siis ta ütleb meile, et olege vait, ja et kui ta vihaseks saab siis ta ütleb meile et ta on skorpion et nq tähtkuhu on skorpion , siis keegi ütles üks kord mis siis ma lõvi, õps jäi kohe vait
mul siuke väga lohh bio õps kes oli koguaeg jõhkralt kuri siis peale seda kui me talle kaktuse toolile panime on väga tore õps ta siuke umbes 100 kilo ka ai
Uus mata õps on väga kahtlane. Mingi köss, minustki väiksem, käitumisest võis arvata et on täis. Lause lõpud hajusid tal ära mõminaks. :lol: Uus keemia õps pole keemia õpetajakski õppinudki ja pole sellega yldse 6 aastat tegelenudki. Hakkas kohe kõvatama, et käin vanasti sõjaväes õpetamas kuidas käesolevatest asjadest pomme teha. Geo õps on nagu alati, vana hea Mel Kysime midagi tunnis teema välist ja ta hakkab sellest pikalt rääkima. Tunnid mööduvad mõnusalt kiiresti
uus füüsika õps on mingi mees , suht töll vana paistis , alguses k6ik rääkisid et sõjav2elane ja võtab munad maha , aga HUIII :lol: . Mingi rääkis et kui te ei taha õppida , siis me ei saagi õppida juu :roll: . :lol: keemia õps on HAIGE BITCH , minig 99 aastane mutt kes haiseb ja higistab ,iu :| , ja rääkis et kui puudunud ei ole siis 2-htesi j2rgi vastata kaaa ei saa jne , mingi debiil on yhesõnaga
Meil biola õps on yx mees aga ta mingi 30 aastane ja elab emaga veel koos.Esitex tal on alati teksa pyksid ja teksa jakk.Aga need pyksid on PIIKS juurest nii kitsas aga alt laiad ja ta naqu mingi gey.JA kuidas ta veel räägib,tõeline naise hääl ja reekides enamasti silmad kinni + veel on hullemad bakenbardid