Nestea - Freedo 6 - 2010

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Nestea, Mai 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k2ijala

k2ijala New Member

642
    0
    0
    millegipärast arvan et rõngad läbi. eks siis paistab kui laiali võtan.

2. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16
    Rolleriga juhtus väike õnnetus. Nimelt sõitis klassiõde vastu puud sellega. Terve esiots kukub kohe ära. Plastik tundub väljast ise terve olevat, kriime on mõnusalt peal, aga tundub, et enamus kinnitused on sodid. Siis on mingi jama veel. Ennem oli masinal suht hea minek ja lippas mingi 70 välja, aga nüüd on nii, et venib ja venib , kuid üle 40 eriti minna ei taha. Kui koju jõudsin sellega ja mootori seisma jätsin, tunnen vario juures mingit kummikärsakat ja mootorist tuleb selline susin nagu oleks limonaadipudelil kork veidi lahti keeratud ja gaasid susisevad vaikselt. Lähiajal tuleb suurem ettevõtmine. Masin tuleb homme suht laiali võtta, eks siis selgub täpsemalt mis kust täpsemalt katki on ja mis mootoril ja variol viga võib olla.

3. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16
    Tükkaega pole postitanud, kuna masin seisis terve selle aja. Esikondel sai korda tehtud välimiselt. Nagu ma ka arvasin, siis paljud kinnitused olid katki. Seisis ta sellepärast, et ta ei liikunud edasi. Üle-eile sain alles tehilisepoole korda. Nüüd natust olen sõitnud. Täna käisime putitasime Kevini masinat veidi. Eks ta ise räägib täpsemalt mis viga. Siis peale väikest remonti sai ta masin kokku tagasi pandud. Peale seda läksime kärutasime nsm ringi.

Siit ka väike pilt.

4. GM6969

GM6969 Member

540
    0
    16
  5. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16
    Rääkisin selle tüübiga, ta ei taha väga jupitada. Aga kui tal kõik koos kaubaks ei lähe, siis pidi mulle teada andma. Siis ostan mõned jupid.

6. kevinxD

kevinxD New Member

52
    0
    0
    Endal ka freedo 7000km sõitnud sellega ja ei ole proobleme olnud vahetanud olen ainult kulujuppe . Muidu edu !

7. GM6969

GM6969 Member

540
    0
    16
    See roller oli ka täiesti korras, panin sinna rolleri väärtuses papi alla, kuid see kellele ma selle edasi müüsin suutis ta 1 kuu jooksul räbalateks sõita, nii et sina kes sa selle omanik nüüd oled, maksad selle "inimese" trikke kinni.
    Hetkel tema Kumco People S, mille alla olen juba 700euri pannud.
    Ja mu esimene hiinakas ( esimene roller ) sõitis iga ilmaga 65-70km/h ja läbisõit kui maha müüsin oli 10000, nii et väga palju oleneb omanikust.
    Hea näide, paari esimese päeva jooksul sain sõnumi, sumpa kukkus küljest... ja mina sõitsin väga auklikest teedest läbi ( kui maal käisin ) ja ei midagi.
    Seal oli vahetatud, õlid, kolb, silinder, väntvõll spidokas ja palju muud.
    Starteris läks ta iga ilmaga käima!
    Loodan, et saad ta ilusasti korda, kuna minu arust üks parimaid hiinakaid.

Võta seda kui UP ja motivatiooniks, et kõik ei lõhu pille ;)

8. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16
    Selle masinaga on praktiliselt nii, et kalla sisse ja sõida , muud sellega teha pole :D
    Sellepärast tõingi omale mingi jube rondi rolleri freedo kõrvale ja nüüd nokitsen sellega. Algul kui kätte sain selle uue, siis panin tööle ja läksin sõitma. Sõber sõitis freedoga ja mina selle teise rondiga. Käisime trassimas ja sõber suutis 2 korda külje maha panna... Tänu sellele on nüüd freedol jubedad kriimud peal ühel küljel. Kui viitsimist on teen korda. Praegu tegelen pmst ainult zneniga.

9. Nestea

Nestea Member

539
    0
    16
    Masin ei ole enam minu. Vahetasin kasutajaga "Kevin68" Keeway Flashi vastu välja. Freedol oli ilmselt pingeregulaator läbi.
    Nüüdsest siis mu käes ZNEN , F-act ja Flash. :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte