Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC sinu rolleri "nägu" nüüd küll kena pole, tänu sellele plastikkirurgjale
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ma oleks esigondlist ära muutnud vaid tule, sest radikat sul nagu pole, seega pole neid auke ka vaja ja kui panna siis panna sri võre sinna see oleks midagi uut. sri tuled ntx, roxi oma, mingid kulmud vms, sest praegu suht gei esituli, esigondel nkn rõve juba, et enam hullemaks VÄGA teha ei saa.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC tõesti sorri, aga raha selle võrrile laduma ei hakka, aga jh paint on käpas sul
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC kui tahad selle eest ka kunagi raha tagasi saada siis sa kahjuks pead sinna raha panema..
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Haha, need lõikused on jah suht mõõda, aga pohh.. viimane pilt päris pano, eriti see jalg
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Saaks jah, aga mis siis sellega pärast teha kui lc pole tühi auk ju
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Tihe võre ette siis läbi ei näe vast. Ses suhtes et kinni neid auke oleks ka veits jama panna ja see läheks esitulega veits kokku.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC kuna mootor enam ringi ei käinud siis tuli jälle kõik laiali kakkuda kokku ta saigi aga jh esikondel jääb nagu ta on, homme viimistlen ära ja panen prooviks võre ka taha siis vaatab kuidas j22b,
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC said mootri ringi käima w2? mis viga oli siis? jätsid mutrivõtme vahele w2? :lol: :lol: :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC kõik oli seda lihvimis tolmu täis jne, kuigi ei tea kuda see sealt sisse sai, kaltsud olid ees ju:;O
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC täna sai siis plokk alla tagasi pandud boostbottle sai ka külge pandud , nüüd pm, vaja tagavelg sebida, senikaua jääb see ja värvin need 2 velge ära ka hetkel.
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ehk hoopis midagi sellist ?[/quote] tõesti mingit südant ei taha, ja ma jätan niinagu on, minu arust on kena aga tänan et üritasid