Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC tra too see gondel minujuurde ma teen selle ilusaks, ausat no :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC mis te mõnitate seda kondlit las laps lõikab nagu tahab ega see ei pea teile meeldima minu arust on teil kõigil koledad rollerid
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Nüüd vaja siis veel järgmisi asju : Bena voolikuid riffel plaati tuuning õhusuunaja gripid kruntvärvi õiget värvi kuumus kindlat värvi summuti jaoks 2x 12cm led riba. võret siis peaks valma olema ,
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC plaan oli meil selline et eest kollane ja tagant läheb sujuvalt pruuniks üle värvid ka naturaalsed valitud. säästuproje nagu vms
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC trrr, kuidagi jäi meelde et üks müüs 12 cm seid ka , plää peab niipalju maha lõikama siis
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC http://img15.imageshack.us/img15/4061/dsc05218kw.jpg POLE VIIRUS . PILT AP-st .
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC riffel nagunii oliplaanis ja muud erilist ma ei näegi ainult seda et taga suur velg, mis velg see on keegi teab?
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC kui nrg veljed siis peaks olema ju piaggio blokk tollel. niiet tegemist on sr viperi velgedega
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Kui sa NRG velgesid tahad siis PS . Mul kaks velge ülejäänud . Teeme rahuldava hinna ja panen asjad posti .
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Koguaeg on võimalik ümber teha ju, vist tagumist ple kui trummel.. Esimest ikka saab, vb kah viperi veljed aga paistab mega nrg velgede moodi
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC mega nrg veljed Kuju ongi sama, vahe selles et viperi velgedel kiri peal APRILIA Parem otsi endale viperi veljed, kui et hakkad nrg omi aretama sinna.