Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ma sinuasemel teeks niimoodi et ostaks roxi bloki , roxi veljed , tagumine support ja möllud , siis naq m6lemad ketaspidurid ja hea tagal lasta jne .
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC eks ilu on vaataja silmades :lol: aga jh siis oleks välimus parem
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC ütleme blokki saaks vb mingi 3000k+ ?? + radikas+paisupaak+voolikud+ tagupidruisüsteem? v2hemaalt mingi 5k l2heks? noway
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC LOE VIIMASED KAKS VÕI kolm postitust uuesti läbi , ja mõtle mks ma seda ütlesin :lol:
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC .. LOE VIIMASED KAKS VÕI kolm postitust uuesti läbi , ja mõtle mks ma seda ütlesin :lol:[/quote] milleks ?
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC milleks ? [/quote] Siis ei peaks vesijahutus juppe ostma ja tuleks odavam?
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC Siis ei peaks vesijahutus juppe ostma ja tuleks odavam?[/quote] jah
Re: Nihhuja / Aprilia Rally 50cc AC bloki saaksid paegult 300+post ülekanne sees, tagapiduri jupid 800+post kõik kui hästi otsida, koos ketta kinnituse ja kettaga. sri velg praegu müüa tupeka poolt 500+ post Igast lisakulutused veel, mis niiikuinii kaasnevad ümberehitusega ja ümardaks selle siis kenasti 2kilo peale. Ühesõnaga mõtetu tegevus. Selle raha eest saaks mingi striitreissi peale ja asja vingelt liikuma.